2777
2789
عزت نفسمو بدست بیارم. یجور کلاس که خودمو پیدا کنم . احساس بی ارزشی میکنم از درون . عصبیم .
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
میخوام خوده خودم بشم تعارف با کسی نداشته باشم. انقدر خودمو بی ارزش نشون ندم. البته همه این مشکلاتم بخاطر بچگی بدیه که داشتم. مشاوره نمیخوام برما . کلاس یا کتاب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلت که حس میکنم فقط جو میده و جوش بعد از یه ماه از بین میره. یه بار همایششو رفتم. ولی کسی مثل محمد علی لوح موسوی اثر حرفاش بعد از چندسال میمونه ولی ایشون کلاس ندارن
من کلاس خودشناسی رفتم. خوب بودا چون من خیلی داغون بودم به حد نرمال رسیدم، اما از یه جایی به بعد دیگه برام فایده نداشت. گروهتون کیا باشن خیلی مهمه. من دو بار گروه عوض کردم هر دوبار به خاطر اعضا دیگه نرفتم. شاید برای اون موقعم که خیلی داغون بودم خوب بود اما بعدش دیگه بهترم نکرد