2777
2789
عنوان

آبگرمکن چ مارکی خوبه؟

3772 بازدید | 12 پست

دوستای عزیز

میخواستم بدونم بین آبگرمکن دیواری بوتان و ایران شرق کدوم یکی بهتره؟هرکی تجربه داره بهم بگه ممنون میشم😍

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوتان واقعا خووووب داغ میکنه

بابام تو نمایندگی بوتان کار میکنه. آبگرمکن هایه خودمونم همه بوتانه

اگه هنوز نخرید بهم بگو تا از بابام بپرسم بهترین مدل بوتان چیه بگم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

بوتان واقعا خووووب داغ میکنه بابام تو نمایندگی بوتان کار میکنه. آبگرمکن هایه خودمونم همه بوتانه اگ ...

نه گلم خریدیم ایران شرق ۳۰۲۰ گرفتیم نمایندگی بوتان گف رادیات بوتانا همه سوراخن خودمونم آبگرمکنمون بوتان ۳۱۱۵هس آب چکه میکنه همراهشم رسوب داره از تعمیرکارا پرسیدیم گفتن ایران شرق خیلی خوبه پدرشوهرمم ک داشت اوکی بود دیگ گرفتیم حالا توکل ب خدا

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
بوتان داشتم رادیاتورش سوراخه تا الان دوبار تعمیر کردم گفتم شاید سری جدیدشون بهتر باشه

نو خریدی یا دست دوم

شایدم تعمیرکارت خوب نبوده

من ۵ساله دارمش تاحالا خراب نشده، 

و یه جوری داغ می‌کنه که میسوزی حتی وقتی تابستون فشار آب خیییلی کمه

نه گلم خریدیم ایران شرق ۳۰۲۰ گرفتیم نمایندگی بوتان گف رادیات بوتانا همه سوراخن خودمونم آبگرمکنمون بو ...

خوب. کردین مبارکت باشه عزیزم به خوشی استفاده بشه❤️❤️❤️

بوتان واقعا خووووب داغ میکنه بابام تو نمایندگی بوتان کار میکنه. آبگرمکن هایه خودمونم همه بوتانه اگ ...

سلام عزیزم میشه از باباتون بپرسید که ۳۱۱۵ بهتره یا ۳۲۱۵i برای خونه ای پمپ آب ندارن

سلام عزیزم میشه از باباتون بپرسید که ۳۱۱۵ بهتره یا ۳۲۱۵i برای خونه ای پمپ آب ندارن

پرسیدم میگه ۴۱۱۸ از همه بهتره چون با فشار آب کم روشن میشه.واسه منم ۴۱۱۸ هستش

خونه خود من ۴۱۱۸ واقعا تو ظهر تابستون ک فشار آب خییییلی کمه روشن میشه و داغ داغ میکرد آب رو.. طوری ک همسایه هامون باور نمیکردن ما ظهرا میریم حموم😂😂

۳۲۱۵را گفت بدون شمعکه.. در کل گفت بد نیستن اما ۴۱۱۸ را پیشنهاد کرد