2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مانتو کوتاه بالای زانو فکر کنم قد رو بلندتر نشون میده، خیلی راها هست برا اینکه بلندتر بنظر برسی فقط باید بلد باشی چی بپوشی

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

برید مزون لباس اونجا متناسب با قد و اندام تون واسه تون طراحی میکنن و افراد خیلی چاق یا لاغر یا کوتاه هم اونجا با تناسبی که براشون در نظر گرفته میشه واقعا خوش لباس و جذاب میشن

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

وااااای همدردیم 🥺🥺🥺🥺 هیییچی بهم نمیاد نه بلند نه کوتاه نه رنگی نه مشکی . ای خدا چکار کنم . این هفته دوتا مانتو خریدم یه سفید کوتاه یه مشکی بلند با هردوتاش عین سمندون میشم. کاش ۱۰ سانت قدم بلندتر بود 😭😭

شلوار بگ که رو کفشاتو بپوشونه کت کوتاه بپوش شال اصلا رو مانتو و یا کت ننداز شلوار و کفشت همیشه یه رنگ باشه کیف بزرگ ننداز منم قدم کوتاهه این کارها میکنم بهتر به چشم میام😁

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

واقعا کاش خدا اختیار یه سری چیزای اینجوری مطلق ازمون نمیگرفت

واقعا چرا باید یکی ۱۵۰ باشه یکی ۱۷۰؟ یه بینهایت زیبا باشه یکی نه؟ یکی بینهایت باهوش باشه یکی نه؟

حالا دیگه بقیه چیزا بماند ، اونو باز با تلاش خودت شاید بشه بدست اورد و جای گله نداره

ولی یه سری چیزا به هییییچچچچچ وجه قابل تغییر نیست

گاهی