2777
2789
عنوان

نباید دور این مرد بگردم؟!

242 بازدید | 23 پست

تازه رسیدم خونه و امروز ازمون داشتم و بخاطر ازمون دیشب اصلا نخوابیده بودم .

بابام شغلش جوری هست که شیفت شب سرکار هست صبح قبل اینکه بابام بیاد خونه با مامانم رفتیم که منو برسونه حوزه ازمون و بره سرکار و چون من باید ۷ حوزه میبودم وقت نداشت ناهار بپزه بهم گفت ظهر که رفتی خونه ناهار بپز و ظرفا بشور من دیر میام امروز .

منم خورد و‌ خسته یه چشم گفتم الان که اومدم خونه دیدم از آشپزخونه سر و صدا آب میاد رفتم دیدم بابام اومده و ناهار پخته و داره ظرفا میشوره🥺🥺🥺گفتم انجام میدادم گفت تو دیشب درس میخوندی خسته ای برو بخواب اخه دورش نگردممم !!! 

تو خودت شیفت شب بودی و‌ نخوابیدی ....

نکن مرد من لیاقت این همه خوبی تو رو ندارم 😭🥲🥲😭

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

با نتایج عالیت و پیشرفتت ازش تشکر کن موفق باشی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم🥹🥹خدا حفظتون کنه موفق باش همیشه باعث افتخار بابات اون به همین خوشحاله چرا دورش بگرد دست پاهاشم ببوس 

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤