2777
2789
عنوان

دوستان قانون جذبی

130 بازدید | 14 پست

من یه مدتی بود از یه همکارم خوشم میومد

بعد شروع کردم به نوشتن و جذب ایشون و نامه به فرشته ی عشق اون شخص و ....

وواقعا هم این و قبول داشتم که با ایشون رِل میزنم 

یکی گفته بود برا بالا بردن جذب نوشته هاتو بنویس بعد بسوزون بعد بریز توی اب روان یا سینک که من چون خونه بو میگرفت تو باغچه روشن میکردم و میسوزوندم بعد اب میریختم روشون 

بعد مدتی هم تمام نوشته هام و پاره پاره کردم ریختم تو رودخونه باخودش برد ولی واقعا اون رود خونه تمام ارزوهام و باخودش برد و من خیلی ناراحت شدم حتی سبزده بدر سبزه هم باخلوص نیت گره زدم💔🤣

بعد همون سیزده بدر متوجه شدم ایشون از محل کارم رفته وتا الان تقریبا چهل روزی میشه ندیدمش 

اشتباه کارم چی بود به نظرتون اون پاره کردن و تو رود خونه ریختن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرادکارت این بودبنظرم ک همش منتظرموندی فرشته هاعشقتوبرات بیارن اینروزامن هرکیودیدم رل زده خودش ازی جایی شروع کرده ب نزدیک شدن البته ن تابلو

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
ایراد کارم تو قانون جذب و میخوام بدونم

ایرادت اینجاس که قانون جذب رو درست متوجه نشدی.  نمیتونی بشینی تو خونه پول جذب کنی. باید اول تلاش کنی بعد قانون جذب رو عملی کنی.  اینجا تو این مورد هم باید تلاش میکردی بیشتر تو چشم بیای واسطه بگیری بعد شروع میکردی نامه نوشتن. قانون جذب اینجوری کار نمیکنه 

ایرادت اینجاس که قانون جذب رو درست متوجه نشدی.  نمیتونی بشینی تو خونه پول جذب کنی. باید اول تلا ...

من امیدواربودم ببینمش و یه حر کتی بزنم ولی دیگه دیر شده بود

عزیزم همونطور ک گفته بودم بهتون باید برای ب دست اوردن شخص خاص با اون هم ارتعاش باشید و مراحلی ک گفتم ب دقت انجام بدید و همچنین اعتماد داشته باشید ک حتما ب خواسته اتون میرسید البته اگ در یک فرکانس با شخص خاص قرار داشته باشید در غیر این صورت امکان رسیدن خیلیییی کم میشه 

حالا من اینی ک شما میگی سوزوندن و انداختن داخل اب رو درمورد قانون جذب هیچ کجا ن دیدم ن شنیدم و بنظرم اشتباهتون همینجا بوده شما تا ی جایی با قانون جذب پیش رفتی وسطاش یا اخرای داستان همه رو سر ب اب دادی/:

اگ میخایم با قانون جذب ب خواسته هامون برسیم پس باید از اول تا اخر با همین روش پیش بریم

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
ایراد کارم تو قانون جذب و میخوام بدونم

قانون جذب  یا  اونو بهت میده  یا بهترشو   البته این سوزوندن و ... کار مسخره ای  بوده  کافی بود رو چیزای مثبتش تمرکز میکردی و شکرگزاری  اینا دیگه  چرت و پرت بریز تو رود خونه و...

دعانویسی مگه  🤣🤣🤣♦️

من بهش گفتم دوست دارم گفت من تو رابطه ام به فکرشم هنوز دلم میخواد بیاد سمتم ولی از یه طرفی دلم میخواد یه رابطه ی عاشقانه ی دوطرفه رو تجربه کنم