2777
2789
عنوان

خانواده همسرتون چجوری صدا میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چه .......برامون کردن که حالا بشن پدر مادرمون من یه دست ویه پامم قطع کنن عمرا به مادرشوهرم بگم ...

گلم شما صداشون کن مادرشوهر و پدرشوهر خب نسبته دیگه ای ندارن مامان و بابا هستن چی میخوای صدا بزنه خاله و عمو!!!!!حالا انگار صدا بزنی اونا حسه فرزندی بهت پیدا میکنن که انقد نگرانی 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
گلم شما صداشون کن مادرشوهر و پدرشوهر خب نسبته دیگه ای ندارن مامان و بابا هستن چی میخوای صدا بزنه خال ...

🤣😂اتفاقا اونا بشدت جوگیرن در صورت صدا کردن فوری حس فرزندی میگیرن میخان ۲۴ری تو زندگیم باشن براهمونه رو نمیدم😁😁😁😁

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
من مادر شوهر خدابیامرزم مامان صدا میکردم مشکل تو رو داشتم نمیدونستپ چی صدا کنم بعد وقتی دیدم نامزدم ...

خدا رحمتشون کنه

من به مادرشوهرم میگم مامان یا مامان جان

پدرشوهرمم خجالت میکشم صدا کنم کلا😂

اما مشکلم بیشتر خواهرشوهرا و برادر شوهرامن نمیدونم چجوری صدا کنم

من اصلا قبول ندارم. خب مامان بابای مون میشن دیگه یعنی چی نگید؟  همین باعث تفاوت قائل شدن و اخت ...

گفته بود نگید مامان و فلان تا حد و حدود رعایت شه چون اون خانم مادر همسرته مادر شما نیست فقط بگید مثلا مریم خانم 

من به خواهر شوهرم میگم آبجی  یعنی از اول اون گفت منم یاد گرفتم برادرشوهرمم فقط اسمشو صدا میزن ...

اونا به من اسممو میگن اما من چون از اونا کوچیک ترم نمیتونم اسمشون خالی بگم :/

خدا رحمتشون کنه من به مادرشوهرم میگم مامان یا مامان جان پدرشوهرمم خجالت میکشم صدا کنم کلا😂 اما م ...

بزرگترا رو روزای اول یه اقا یا داداش اجی بزار تنگ اسمشوم یه مدت که عادت کنی بهشون اون اضافه پشت اسم اتومات حذف میشه

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊