2777
2789
عنوان

پزشکیرقانونی همشون دروغه

521 بازدید | 20 پست

دیروز که کتک خوردم بدنم درد داره کبودیش کمه از دیروز محل سگ نمیدم بهش کاش فامیلی چیزیدخارج داشتم میگفت بیا دست بچم مبگرفتم و میرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا حتما باید خارج باشه

کجا برم از دست این حیوان راحت شم نمیخوامش بخدا بچه رو بده بهم میرم ، دیروز بالای ۲۰ دفعه به باسنم لگو زده انگار خر رم کرده ۱۰ بار به صورتم سیلی زده باهاش حرف نمیزنم متنفرم ازش

برو شکایتش کن خب یعنی چی ،چطور میتونی این زندگی رو تحمل کنی 1400هم تاپیک زده بودی که کتکت زده واقعابدی از توعه که تاحالا اقدامی نکردی واسه جدایی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

برو شکایتش کن خب یعنی چی ،چطور میتونی این زندگی رو تحمل کنی 1400هم تاپیک زده بودی که کتکت زده واقعاب ...

من بدم؟؟؟ که بخاطر بچم صبر کردم که این کسافط بچه رو ازم میگیره فقط بخاطر بچم نشستم

نه خیلی دوره نمیزاره از در برم بیرون قید میکنن بعد نامه میاد درسته؟؟ 

نه همون لحظه نامه میدن 

مهر و مومش میکنن ،نباید اصلا بازش کنی بعد خودشون میگن ببر فلان جا برات ثبت کنه ،اون جا نامه رو خودشون باز میکنن ثبت و تایپش میکنن و میدن به خودت 

زیاد وقتت رو نمیگیره 

🌈🖤⛵