2777
2789

من روز سومم که از انتقالم میگذره هنوز ترشح قهوه ای دارم البته رنگش رو نمیتونم درست تشخیص بدم یه جوریه که فقط میتونم بگم خون نیست و انگار داره پاک سازی میشه دیشب پا درد بد گرفتم و همین شما ها چی علایم چی دارین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله,شما انتقال دادی ؟!من فقط همین دوتا رو دارم ان شالله باهمین دوتا باردارم 

لکه بینی از علائم لانه گزینیه

البته بعضیا هم ندارن ولی حامله میشن ولی در کل نشونه خوبیه

لکه بینی از علائم لانه گزینیه البته بعضیا هم ندارن ولی حامله میشن ولی در کل نشونه خوبیه

ممنون از انرژی مثبتی که بهم میدی می‌دونی من از این شیاف ها که با دستگاه میذارن استفاده میکنم روی دستگاه میاد میبینم متوجه میشم که اومده ان شالله که مثبت میشه دعا کنید برام حسابی 

ممنون از انرژی مثبتی که بهم میدی می‌دونی من از این شیاف ها که با دستگاه میذارن استفاده میکنم روی دست ...

حتما مثبت میشه

نگران نباش

اگه میتونی دستکش یکبار مصرف بگیر و با انگشت بده داخل

اپلیکاتور نباید زیاد بره تو

خطرناکه ها

حتما مثبت میشه نگران نباش اگه میتونی دستکش یکبار مصرف بگیر و با انگشت بده داخل اپلیکاتور نباید زی ...

اره دکترم گفت همون لبه بزار و و دکمه رو بزن که منم همین کارو میکنم فکر کنم پنج سانت هم نشه 

اره دکترم گفت همون لبه بزار و و دکمه رو بزن که منم همین کارو میکنم فکر کنم پنج سانت هم نشه 

نه دیگه

اینقدرم که کمه

به رحمت نمیرسه

دکتر من گفت به اندازه سه بند انگشتت فک کنم ۱۰سانت بشه

تقریبا نصف اپلیکاتور

نه دیگه اینقدرم که کمه به رحمت نمیرسه دکتر من گفت به اندازه سه بند انگشتت فک کنم ۱۰سانت بشه تقری ...

عه آخه به من گفت پنج سانت آخه من سه تا میدارم فکر کنم بس باشه ولی زنگ میزنم میپرسم 

ايشالله باردار بشي 

من تاپيك هاي اي وي اف زياد ميبينم ولي نميدونم چرا نسبت به اين تاپيك دلم يك جوري شد اومدم توش و از ته دلم برات صلوات فرستادم انشالله كه مثبته  

منو لايك كن انشالله باردار شدي منم با خبرش خوشحال بشم

ايشالله باردار بشي  من تاپيك هاي اي وي اف زياد ميبينم ولي نميدونم چرا نسبت به اين تاپيك دلم يك ...

ممنون از دعاتون ان شالله قسمت همه کسایی که اونروز با من انتقال دادن بشه ان شالله