2777
2789
عنوان

پشیمون از بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4333 بازدید | 114 پست
نه من از انتخاب پدر بچه م پشیمونم پدر خوبی براش انتخاب نکردم توانایی مدیریت نداره بچه را میزنه ، ی ب ...

سر چه مسائلی بچه رو میزنه ؟

شما مدیریت کن اون موقعیت پیش نیاد ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

ن بعد 6 سال بچه دار شدم ب مرز طلاق  دارم میرم ولی آنقدر خوشحالم از بودنش  مهمم نیست تهش چی میشه ولی اینکه هست عالیه صفر تا 100 از زایمان تا الان که 6 ماهشه بامنه شاید باورت نشه اگه نبود خودم کشته بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوستم،  من حق میدم خسته بشی.  مخصوصا با بچه کوچیک گاهی واقعا انرژی ادم تموم میشه.  نصیحتم نمیکنم ناشکری نکن و فلان. بهت حق میدم خسته بشی. 

ولی ابر سیاه افسردگی لامصب بدجوری چنبره میزنه رو زندگی آدم ها. 

گلم افسردگی قابل درمان هست. 

فقط پشتکار میخواد و ثبات قدم. 

برو برای خودت برای ارامش خودت،  درمان کن. 

بعد از درمانت میبینی چقدر زندگی قشنگیای خودشو داره. 🥰

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

زندگیم با بچه کاملا زیرو و رو شد ای کاش میشد به گذشته برگشت خیلی حال بدی دارم از شدت گریه و ناراحتی ...

درست تربیت و آموزشش بده یه جوری مستقل و باهوش بارش بیار ....وگرنه نوجوانی و جوانیش دلت واسه این روزات تنگ میشه .الان وقت انرژی گذاشتنه کم نیار

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه غریزه اس انکار غریزه یه جور اختلاله

درک میکنم که اذیتی قصد نصیحت و جمله کلیشه ای نیستم دنبال نظر موافق نباش که اگر باشه اونم دچار اختلال

افسردگی پس از زایمان که مرتبط با تغییرات هورمونی از لحاظ علمی تایم داره مثلا ۶ ماهه

اگر ۳ سال گذشته این اسمش افسردگی پس از زایمان نیست

شما تراپیستتو عوض کن

اگر قصد ادامه تراپی و نداری

سعی کن شرایطو بپذیری و تاجایکه میشه با کودکی کودکت مانوس بشی باعث میشه شرایط برات قابل تحمل‌تر بشه  و اگر احیانا زیادی کمال‌گرا و مسولیتپذیری در قبال بچه سعی کن اینطور نباشی که اهمیت روانی نشی

من سه تا بچه پشت سر هم دارم نوزاد ۳ ساله و ۶ ساله واقعا خسته ام ولی سعی میکنم نذارم خستگی بهم غلبه کنه  لذت ببر از بچه ات

زندگیم با بچه کاملا زیرو و رو شد ای کاش میشد به گذشته برگشت خیلی حال بدی دارم از شدت گریه و ناراحتی ...

بیا بغلم با هم‌گریه کنیم

یکمم منو دلداری بده که از بس احمقم بچه دار نمیشدم بزور شوهرمو بردم آی یو آی کردیم تا بچه دار شدیم.

خدا خودش نمیداد من بزور واسه خودم بدبختی درست کردم😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...