2777
2789
عنوان

بیاید خانما راهنمایی میخوام

145 بازدید | 25 پست

دارم میترسم از ناراحتی 

دیروز مثلا گفتم از صبح پاشیم بیریم بیرون به بچه هام خوش بگذره،  اول شوهرم گفت بریم سمت محل خودمون منم گفتم نه ما کههمیشه اونجا هستیم بریم یه سمت دیگه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دخترم شروع کرد به گریه که من با بابا نمیرم ، به خاطر اینکه همیشه میگه میبرمتون بیرون ولی نمی‌بره چون سرش شلوغه .

بعد هی من بهش میگفتم ساکت شو ساکت نشد هی گریه گریه ،شوهرم گفت چرا گفت نمیخوام بیام اونجا که تو میگی میخوام بریم بیرون . انقدر گریه کرد تا شوهرم عصبانی شد و تو اتاق بود هلش داد بیرون محکم کوبید پشتش .منم فکر کردم داره میزندش ، رفتم نذارم منم هل داد بیرون 

بعد من خیلی ناراحت شدم .من همیشه تو دعواها سکوت میکردم اصلا نمیدونم چی شد منم داد زدم که نمیخواد ببریمون بیرون و هی سر و صدا شد . هی منو فحش داد که اصلا سابقه نداشت .باز دخترم گریه میکرد و من خیلی ناراحت شده بودم .هی میگفت زندگی رو برات جهنم میکنم منم گفتم تا الانم جهنم بوده آخه منو اذیت میکرد من همیشه ساکت بودم و اون فکر نمی‌کرد که داره اذیت میکنه .

دیگه آروم که شد با دخترم اکی شد و بعد ما رو برد بیرون ولی گفت آزارت میدم .

حالا از اون وقت که اومدیم خونه ساکت شده ، معذرت خواهی کردم گفت نمیبخشمت . 

گفتم مگه تو بی عیب و نقصی همه دعوا میکنن حالا منم یه بار دعوا کردم  چرا باید این طوری کنی ؟ 

دیگه زندگیم مثل قبل نمیشه ازم متنفر شده انگار سرد و بی روح .

دخترم هم ناراحته میگه میام خونه حالم بد میشه،  دیگه زندگیمون مثل قبل نمیشه.

باور کنید تو کل زندگیم این طور نشده بود . ولی انقدر مغروره دیگه منو نمیبخشه .

چیکار کنم ؟  

با شناختی ک از شوهرت داری خودت باید بدونی ک منظورش چی بوده ک آزارت میده. اینکه آسیبی بهت میزنه یا فق ...

نه بابا ، حتما دیگه باهام خوب نمیشه .دیگه برام کاری نمیکنه اذیتم میخواد بکنه . 

آدم بیشعوری که نمیگه منم بد کردم من نباید اون کار رو میکردم .انگار فقط تقصیر من بوده 

نمیدونم شوهر منم مثل توام درمقابل شوهرم خودم درمونده شدم نمیدونم چه کنم فقط خدا کمک کنه

الان با هم خوبید یا مشکل دارید ؟ 

من شرایط و رو نمیدونم ولی اگه سکوت می کنین و همیشه بچه تون و دعوا  میکنه درست نیست، نذارین سر ...

اصلا من نمیذارم دعوا بشه هر چی دلش بخواد به خانوادم بگه هر کاری کرده من سکوت کردم که بچه هام نفهمن حالا اون برعکس یه طوری رفتار میکنه انگار اون خوب بوده و نذاشته زندگیم خراب شه .اصلا انگار شیطان داشت کار می‌کرد نه ما .هر کاری میکردم بدتر میشد .

دخترم خیلی ناراحته چون ناراحتی من رو میبینه 

حالا از اون وقت که اومدیم خونه ساکت شده ، معذرت خواهی کردم گفت نمیبخشمت .  گفتم مگه تو بی عیب ...

خواهشا اگه واقعا مسئله دارين تو زندگيتون از كسى كه متخصصشه كمك بگيرين چون حتى پدر مادر ادم كه اينقد دلسوزن هم ممكنه اشتباه راهنمايى كنن چه برسه نظرسنجى بقيه

مشاوراى تلفنى هم هس كه راحت كمك بگيرين

اينجا در حد دردو دله

راه حل نيس 

باوركنيد بخاطر خودتون ميگم