2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

47 بازدید | 3 پست

داستان یکم طولانیه اگه حوصله ندارید ببخشید ❤

یک دوستی دارم که الان تقریبا ۶ سال میشه که باهاش دوستم و مثل خاهره برام کم نذاشته و فقط یه مشکلی که داره اینه که زیاد نمیبینمش فقط پیام میدم و پیام میده و دوستم خیلی خیلی ادم حساسه و کلا مذهبیه خیلی اینجوری بگم

یه خاهر داره که از من کوچک تره و الان دبیرستانه ، توی دبیرستان خاهره دوس پسر داره و میره بیرون باهاش و قرار میزاره و همه دوستاش هم میدونن ، یکی یهویی جلوی من اسمشو گرفت و دربارش حرف زد ، بعد من کاری به کارایی که خاهره میکنه ندارم ولی درباره ی دوستم که خاهر خودش میشه خیلی حرفا زده گفته خاهرم دیوانس و مث روانیاست و اصلا نمیشه تحملش کرد من میخام زودتر از خونمون برم نمیخام اونجا باشم ببینمش ، حقیقتا دوستم اینجوری نیست من خیلی زیاد میشناسمش کلا باهاش در ارتباطم و اتفاقا خیلی خاهرش رو دوست داره اصلا اجازه نمیده کسی اسم خاهره رو بیاره . حالا از وقتی که این حرفا رو شنیدم حالم بده ولی میترسم به دوستم چیزی بگم و این وسط برای من بد شه 

ولی اینکه آبروی دوستم داره میره با حرفای خاهرش خیلی بده همه میشناسنش و الان اینجوری یکی دربارش بگه واقعا بده من نمیدونم باید چیکار کنم 

دوستی ۶ ۷ ساله دیگه مثل خانواده ی ادمه ، من حالم از این حرفا بد شده خیلی زیاد ، نمیتونم تحمل کنم یکی اینجوری بهش بگه واقعا دلم گرفته نمیدونم باید چیکار کنم .

به دوستم بگم خاهرش چی گفته دربارش؟ 

چون اگه اینجوری ادامه بده خیلی برای دوستم بد میشه 

واقعا ضربه میبینه 

نه فضولم نه بیکار ، فقط اینکه دوستم خیلی برام مهمه خیلی خیلی خیلی زیاد ...

به دوستت نگو میونش اینجوری با خواهرش بهم میخوره و دلش حسابی میشکنه به خواهرش بگو که فهمیدی چه چرتا ...

اخه من چند بار خونشون که رفتم خاهرش از من خوشش نیومده و کلا رفته اونور 

الان اینم که به من امارشو داده رفته بهش گفته فلانیو میشناسم حالا اون جلوی این هیچی نمیگه حرف نمیزنه چادر سرش میکنه 

حتما ترسیده که من امارشو به خاهرش بدم 

ولی بخدا من کاری بهش ندارم فقط نگران آبروی دوستمم که توی شهر خیلیا میشناسنش با این حرفا ملت خیلی حرف براش در میارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من چند بار خونشون که رفتم خاهرش از من خوشش نیومده و کلا رفته اونور  الان اینم که به من اما ...

اول خواهره رو تهدید کن اگ دست از کارش برداشت که چه بهتر دست از کارش برنداشت بنظرم به مادرشون بگو بازم مستقیم به دوستت نگو