2777
2789

بگین دندون عقلم درد میکنه هر دکتری رفتم میگه سالمه عکس هم انداختم از چیه؟؟؟ میزنه به گوش چشم و فکم دندون عقله.. 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

فک کنم سیرو رنده کنی بزاری تاثیر داشته باشه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیره‌ی کاسنی برا کشیدن عفونت خیلی موثره. ولی اگه میزنه به گوش و چشمتون پس یعنی خیبی عفونتش پیشروی کر ...

واقعا؟ اخه من خیلی وقت بود درد نداشتم عفونته یعنی؟ از درد عصبا نیست که گوش درد میگیره؟

شیره‌ی کاسنی برا کشیدن عفونت خیلی موثره. ولی اگه میزنه به گوش و چشمتون پس یعنی خیبی عفونتش پیشروی کر ...

چند بسته بخورم؟ 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
واقعا؟ اخه من خیلی وقت بود درد نداشتم عفونته یعنی؟ از درد عصبا نیست که گوش درد میگیره؟

منم دندون عقلم عفونت کرد چون باردار بودم نتونستم جرااحی کنم بکشم. موند عفونتش زد به گوشم به لوزه هام . اصلا اوضاعی بود. دردش میکشت منو.

از گوش دردتون میگم حتما عفونت کرده

دکتر بری بهت سریع یک مترونیدازول میده و آموکسی سیلین...ولی اونو باید نسخه داشته باشی...برای اینکه سر ...

پس چرا به دکتر گفتم گفت سالمه 

اوه پس درست گفته...حتما حساس شده..چیز یخی خوردی

نه درد میکنه خیلی ولی میزنه به گوش همه جا