2777
2789

دندونم درد میکنه عقله سالمه بنظرتون چرا درد میکنه دردش به گوش چشم فک همه جا میزنه چیکار کنم 😔بکشم؟ خیلی درد میکنه 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عصب رسیده احتمال زیاد عفونت کرده حتما برو دکتر هر ۶ ساعت آموکسی سلین بخور با نمک مسواک بزن

دکتر گفت سالمه خب

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
عزیزم زرد چوبه و نمک رو قاطی کن و یکم بهش آب بزن  باید حالت خمیری داشته باشه  ، بعد بزار ...

برا چیه عفونت؟ 🥲چرا درد میکنه انقد 

اره زرد چوبه کلا برا عفونت خوبه و همینطور نمک  اره عفونت کرده ک درد میکنه

خب سالمه که

دکتر عوض کن دندون که درد میکنه دردش  به چشمت هم زده سالمه؟

نمیدونم آخه علائم هیچی نداره 

ربطی نداره سالم باشه یا نه ممکنه موقع مسواک زدن لثت زخم شده باشه و میکروب از اونجا وارد شده  د ...

آره همونه که عقله