2777
2789
عنوان

چند وقت میگذره تا فراموش کنم..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست

سلام عزیزدلم گلم من مشاور هستم،تو نیم ساعت میتونم یه تکنیک عالی برای فراموش کردن طرف مقابل بهت یاد بدم که در طول یکماه حالت خیلی بهتر از الان میشه

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲

احساس میکنم یه گوشه از قلبم اندازه یه لونه مورچه  تا ابد خالی میمونه در ظاهر همونقدر کوچیک ولی غیرقابل باور بزرگ که میتونه هزاران مورچه رو داخلش جا بده من زود وارد رابطه شدمو ازدواج کردم ذره ای خطا نکردم تنها گناهم اینه بعضی وقتا یادش می افتم خیلی از خودم ناراحتم که نتونستم با وجود اینکه ازدواج کردم فراموشش کنم ولی شما اشتباه منو تکرار نکن زود ازدواج نکن زود وارد رابطه نشو تا کامل فراموشش نکردی چون بدترین عذاب عمرته اگه اینکارو انجام بدی 

هیچ🥀
امیدی ندارم زیاد, فک می کنم نمی تونم هیچ وقت ازدواج  کنم

خیلی به اینا فکر نکن تلقین زیادی خوب نیست....

خدابزرگه و شماهم زیاد سخت نگیر....

گرچه بهتر از شما نیستم اما چاره چیه ......

امیدوارم آرامش بهت برگرده.....

افسوس از مسیر اشتباه ...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
احساس میکنم یه گوشه از قلبم اندازه یه لونه مورچه  تا ابد خالی میمونه در ظاهر همونقدر کوچیک ولی ...

عزیزم... ممنون از توصیه ات چون الان واقعا بش احتیاج داشتم، چون همش داشتم سعی می کردم وارد رابطه جدید شم برای فراموشی

من نگفتمم دارم یه جور سر میکنم اما معتقدم حرف دل در دل بماند بهتر است😊

اره خب برا منم تجربه شد ک دیگ نگم اگ بعدا دوباره عاشق شدم یا هرچی 

ولی اگ نمیگفتم هم میگفتم ک ای کاش میگفتم بهش شاید قبول می‌کرد.. 

بعد اینکه من اون موقع اینقدر عاشقش  بودم ک ب هیچی فک نمیکردم برام مهم نبود چی میگه میخواستم فق ابراز کنم  🥺🫀

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزیزم... ممنون از توصیه ات چون الان واقعا بش احتیاج داشتم، چون همش داشتم سعی می کردم وارد رابطه جدید ...

از خدا برات بهترینارو میخوام امیدوارم حال دلت هرچه زودتر خوب شه مسیر خوشبختیتو زود پیدا کنی 

هیچ🥀
اره خب برا منم تجربه شد ک دیگ نگم اگ بعدا دوباره عاشق شدم یا هرچی  ولی اگ نمیگفتم هم میگفتم ک ...

منم بزور جلو خودمو گرفتم تا جایی که نزدیک ترین رفیقم اومد بهم گفت اونو دوسش داره و منم گفتم عه عاره جای برادری ولی تو تنهایی شب تا صب گریه کردم

از خدا برات بهترینارو میخوام امیدوارم حال دلت هرچه زودتر خوب شه مسیر خوشبختیتو زود پیدا کنی 

ممنون عزیزم انشالا توام همیشههه حال دلت خوب باشه، و فکرتو دیگه درگیر اون شخص نکن هیج آدمی اونقدری که ما فک میکنیم خاص و استثنایی نیست این ماییم که تو ذهنمون بزرگشون میکنیم، با گذشت زمان آدم ذات ادمها رو متوجه میشه پس کلا رهاش کن چون تو فقط ظاهر اون آدمو دیدی وقتی برای شناخت باطنش نداشتی واسه همین تو ذهنت بزرگش کردی فکر میکنی خاص بوده

منم بزور جلو خودمو گرفتم تا جایی که نزدیک ترین رفیقم اومد بهم گفت اونو دوسش داره و منم گفتم عه عاره ...

وا اینکارا چیه خب 

الان کجاست پسره ازدواج گرد؟ تو چی 

خب شانستو امتحان میگردی میشد میشد نمیشد هم هیچی مث الان دیه

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

ممنون عزیزم انشالا توام همیشههه حال دلت خوب باشه، و فکرتو دیگه درگیر اون شخص نکن هیج آدمی اونقدری که ...

فدات شم واقعا حرفات درسته یه سالو نیمه هررورم عذاب و غصه ست افسردگی کل وجودمو ذهنمو زندگیمو گرفته هر لحظه تو فکر خودکشیم خیلی دلم برا شوهرم میسوزه خیلی تلاش کردم منم مث اون اون باشم انطوری که شوهرم منو دوس داره من نمتونم از تظاهر خسته شدم بخدا زندگیم خیلی سخت شده 

هیچ🥀
وا اینکارا چیه خب  الان کجاست پسره ازدواج گرد؟ تو چی  خب شانستو امتحان میگردی میشد میشد ...

خب من روم نمیشد بگم نه مجرده  بعدم اون موقع رفیقم برام عزیز از وقتی که تنهام گزاشته دیگه هیچبم نیست