2777
2789

ببین خود من ب شخصه خیانت دیدم..و تنها از یک راه فهمیدم اونم اینکه همسرم پیامای ابجیش و خودشو پاک میکرد از من بد میگفتن بعد من فهمیدم همینجور شانسی  بهش زنگ زدم‌سر کار بود حرف زدیم بعد بهش گفتم ببین هیچ وقت هیچ وقت فک نکن ک من ک**خلم یا سادم...بعد گفت برای چی و دیگ هیچی نگفتم و سریع قطع کردم..وقتی ماجرا لو رفت گقت وقتی اونجوری گفتی فک کردم فهمیدی و سریع تمومش کردم 😶گفتم شاید ب دردتون بخوره ..رودست بزنین ببینین چی میشه🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بهش اعتماد داری ک دوباره تکرار نکنه؟

اصل قضیه اینه دیگ همه چی بینتون تمومه و اعتمادی نیس فقط میسازی ک تموم شه 🤣بخدا این تو خونه هم بخوابه من بهش شک میکنم ک داره خواب کیو میبینه 

من یه شب اعصابم خورد بود رگباری شوهرمو قهوه ای میکردم

برگشت بهم گفت به خدا الان نشونت میدم من همش بهش بی محلی کردم

رفت اینستاشو اورد یه دختره پاپیچش شده بود و اینم اساسی از خجالتش در اومده بود از اون شب این ترفند رو یاد گرفتم

اصل قضیه اینه دیگ همه چی بینتون تمومه و اعتمادی نیس فقط میسازی ک تموم شه 🤣بخدا این تو خونه هم بخواب ...

منم هیچ اعتمادی ندارم کاش هیچوقت گوشی نبود ساخته نمیشد بعضیا مثل شوهر من جنبه ندارن