2777
2789
عنوان

پدرم

311 بازدید | 13 پست

سرگیجه رنگش شدید زرده ی جاهایی روی دستش حالت خون مردگی های کوچیک  بی خوابی هم گرفته چند شبه کم خونی خیلی شدید در جدی که خون بهش تزریق میشه میگن تنبلی مغز و استخوان هم داره 

فردا قراره بره ازمایش خیلی میترسم خدایی نکرده دور از جون سرطانی چیزی نباشه 

ترو خدا براش دعا کنین اگه هم دور و برتون همچین موردی دیدین بگین 

دکترا نمیتونن دقیق تشخیص بدن چیه مشکلش

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جون پدر شما بابای من یهو سرگیجه و کم خونی شدید گرفت و چشم و صورتش زرد شد.دکترا تشخیص نمیدادن همین عدم تشخیص یک ماهی درمان را عقب انداخت..بعد رفتیم یه شهر دیگه تشخیص سرطان روده داد و عمل کرد الانم به کبد زده ترخدا دعا کنید بابام خوب بشه .هنوز خیلی زوده 

نمیخوام بترسی انشاالله به حق فاطمه زهرا چیزیش نیست و سلامت باشه فقط گفتم که یه جای معتبر ببریدش و آزمایش غربالگری بده 

ما خیلی دیر متوجه شدیم

دور از جون پدر شما بابای من یهو سرگیجه و کم خونی شدید گرفت و چشم و صورتش زرد شد.دکترا تشخیص نمیدادن ...

خدا انشاالله پدرت رو شفا بده گلم از پدر من همه ی ازمایش ها رو گرفتن خون مغز و استخوان همه چی ی مدت خون تزریق کرد و دارو خورد بهتر شد الان دوباره سرگیجه رنگش زرد شده پاهاش درد میکنه این علائم رو داره و شب بیداری فردا میره دوباره آزمایش خون 

دور از جون پدر شما بابای من یهو سرگیجه و کم خونی شدید گرفت و چشم و صورتش زرد شد.دکترا تشخیص نمیدادن ...

ما همه کم خونی داریم من خودم تالاسمی مینور هستم ارثی از طرف پدری