2777
2789
عنوان

نوك سينه

420 بازدید | 13 پست

نوك سينه م بزرگه دخترم خوب نميتونه بگيره نصفه شو مك ميزنه، هم دردناكه ، هم در حال زخم شدنه.همين باعث شده ك نذارم بخوره و شيرخشك بخوره .

كسي ميتونه كمكم كنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با روغن حیوانی(طبیعی نه از این کارخونه ایا)چربش کن زود زخمش خوب میشه 

دخترت چند ماهشه؟ اگه کوچیکه که طبیعیه فعلا قدرت مک زدنش کمه به مرور خوب میشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
با روغن حیوانی(طبیعی نه از این کارخونه ایا)چربش کن زود زخمش خوب میشه  دخترت چند ماهشه؟ اگه کوچ ...

دو هفتشه 

اما تازه شروع كرده بودم سينه بدم كه اينجوري شد

عزیزم اصلا ربطی به نوکش نداره شما باید هاله قهوه ای رو داخل دهان بچه بذاری شما فقط نوکش رو گذاشتی زخم شده 

از داروخونه پماد شقاق سینه بخر بزن و اصلا شیر دادن بچه رو قطع نکن شما شیر خشک میدی اون دیگه شیر خودتو نمیخوره 

کرم هیدرودرم شقاق سینه بزن.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
دو هفتشه  اما تازه شروع كرده بودم سينه بدم كه اينجوري شد

اکثرا اینجوری میشه قبل خوردنش از شیرتون بزنید نوک سینه نرم بشه و بعد شیردهی همینطور تا خوب بشه از کره محلی هم میتونید استفاده کنید ولی حیف بچه شیرتونو نخوره 

برا منم بدجور زخم شد از دردش گریه میکردم ولی شیرمو دادم حتی یبار خون میومد ولی بچم میخورد اگه نمیدادم گریه میکرد بعد از حدود یک هفته ده روز زخمش خوب شد 🙂

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
دو هفتشه  اما تازه شروع كرده بودم سينه بدم كه اينجوري شد

کاملا طبیعیه 

تسلیم درد نشو و شیرش بده 

من از درد گریه میکردم و بچم و شیر میدادم 

بچه خون و شیر و با هم میخورد حتی 

ولی بعد چند روز خوب شد 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤