2777
2789
عنوان

در فریزرم چهار روز باز مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر فریزرم باشم یا نه بالاخره باید تکلیف این همه وسایل هم روشن بشه فریزرم فردا معلوم میشه چه بلایی ...

فریزر از وسایلش گرونتره خب

نگران نباش فریزر امکان داره گازش خالی بشه فقط

وسایل هم زود استفاده کن تموم شه فعلا که خراب نمیشن به مرور زمان امکان داره خراب شدن ولی

یخچالت چی خراب نشده ب جا این ک واسه یخچالت ناراحت باشی واسه وسیله داخلش ناراحتی 

نمیدونم داخلش سرده از یخچال معمولی سرد تره فعلا

عشق اگر عشق باشد مثل زندان نیست...از جنس آزادی است
فکر فریزرم باشم یا نه بالاخره باید تکلیف این همه وسایل هم روشن بشه فریزرم فردا معلوم میشه چه بلایی ...

اگه بو نمیدن خراب نشدن  دیگه نزار فریزر مصرفشون کن ازشون ب مامانت یا مادرشوهرت بده اگه زیادن

اگه گازش تموم شه سردی خودش رو مگه ممکنه حفظ کرده باشه؟

آره حفظ میکنه حداکثر یک هفته خنک میمونه داخلش ...مثل یخچال میشه...دمای فریزر منفی ۱۶ درجه است تا بیاد به دمای یخچال برسه چند روزی طول میکشه ...احتمالا بعد دو روز باز موندن در گازش تمام شد دو روز فریزر به حالت بی گازی قرار گرفت ..