2777
2789

غیر از رژیم نمیش

ورزشم کنی بدون رژیم چربیات سفت میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل شما رو دارم خیلیا میگن روزی ۳۰ تا دراز نشست برو ولی من حوصله ندارم یه جورایی افسردگیم نمیزا ...

منم دراز نشست میرم ولی دراز نشست به تنهایی خوب نیست تازه برای کساییکه شکم دارن بده چون دراز نشست گوشت شکمو پهلو رو سفت میکنه باعث میشه دیر آب بشه

حلقه دارم ولی نمیتونم چند تابیشتر بزنم همش میافته کمبرند لاغری از کجابخرم چطوریه چنده؟

نمی دونم تحقیق کن خوبشو بگیر تردمیل من ویبره داره مثله کمربند لاغری خیلی پهلوم آب شده بود قشنگ هلال شده بود برای همین گفتم بگیر