2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین

113 بازدید | 22 پست

من بیماری افسردگی دارم دیگع خسته شدم چند روز پیش رفته بودیم سفر حوصله کارهایی ک دوبریام رو انجام میدادن رو نداشتم مثلا اونا عکس میگرفتن و من یک جایی نشسته بودم از سفر ک برگشتیم پدرومادرم باهام دعوا کردن ک من همش تو قیافم ولی من دست خودم نیست هرجایی هستم دلم میگیره دلم میخواد همش گریه کنم توروخدا کمکم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم اینجوری ام

سعی کن از اهنگای غمگین استفاده نکنی

سردی کم‌بخوری

ورزش کنی باشگاه بری

برنامه ریزی کن

قران هم بخون 

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
عزیزم مشاوره برو کمکت میکنه

راستش پدر و مادرم نمیدونن یعنی انقد خجالتی هستم ک روم نمیشه بهشون بگم چندبار هم غیر مستقیم ب مامانم گفتم ولی گفت  کسی میره پیش روانشناس ک روانی باشه مگه ت  روانی هستی

وای منم اینجوری ام سعی کن از اهنگای غمگین استفاده نکنی سردی کم‌بخوری ورزش کنی باشگاه بری برنامه ...

اصلا حوصله این کارارو ندارم فقط میگم ی جا باشم ک کسی بهم کاری نداشته باشه

خب به جای اینکه دعوات کنن باید ببرنت پیش دکتر روانپزشک.من خودم افسردگی بعد زایمان گرفتم خود به خود خ ...

پدرم ک خیلی خوبه مادرم هم خوبه ولی همش میگه این رفتارات الکیه حالم خیلی بده هم اعتماد ب نفس ندارم هم خجالتی هم افسردگی دارم دیگع نمیتونم چندبار هم دست ب خودکشی زدم ولی فکر آبروی خانوادم نذاشت

اینکه خجالت کشیدن نداره عزیزم وقتی که این حالتو داری چرا به خودت عذاب میدی.بگو که این گوشه گیری هات دست خودت نیست.بکسی نگو که میری روان پزشک که بگن دیوونه ای .اینکه دیوونگی نیست با مامانت یکی دو جلسه برو خوب میشی.یا خودت خودتو شاد کن مشغله ای پیدا کن اهنگ شاد گوش کن و اینا

اینکه خجالت کشیدن نداره عزیزم وقتی که این حالتو داری چرا به خودت عذاب میدی.بگو که این گوشه گیری هات ...

با هر آهنگی حالم خوب نمیشه این حال بدم بخاطره عدم وجود اعتماد ب نفسه

سلامت باشی .درکت میکنم خیلی حس بدیه ادم از کل دنیا دلش میگیره میخواد بشینه بی دلیل گریه کنه.

اصلا و اصلا به فکر خودکشی اینا نباش این چه حرفیه دختر.چه سنی داری اخه نا امید نباش خدا بزرگه.اما بشین با مادرت یا اگه خواهر داری با خواهرت خوب حرف بزن.با یکی برو  پیش دکتر عزیزم

سلامت باشی .درکت میکنم خیلی حس بدیه ادم از کل دنیا دلش میگیره میخواد بشینه بی دلیل گریه کنه. اصلا و ...

ممنونم از راهنماییتون خواهرم ک کوچک تر از خودمه ولی باید سعی کنم این موضوع رو با مادرم در میان بزارم