2777
2789

امروز با شوهرم رفتیم قصابی و فروشگاه یکم برای خونه خرید کنیم نزدیک بود ماشین نبردیم، وای یجوری دستامونو نگاه میکردن که هم خجالت کشیدم و هم ناراحت، همش میگفتم الان یکی که نداره ببینه چی میگه توی دلش، چی از ذهنش میگذره، کلی غر زدم سره شوهرم گفتم چرا ماشینو نیاوردی

کاش انقدر گرونی نبود همه راحت میتونستن هرچی میخوان بخرن، آدم اونطوری هرچی میخرید و هرچی می‌خورد باخیال راحت بود 😔

هم شوهرم هم خودم واقعا اعصابمون خورد شد،وضعمون طوری نیست که بخوایم کمک خاصی کنیم به کسی ، چون ما اطراف تهران هستیم اینجا از همه قشری هست پولدار فقیر متوسط

دیگ الان همه هرچی دارن خرج شکم میکنن خرید عادیِ براشون غصه نخور

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم زمانی میرم فروشگاه های بزرگ خریدای کلیمو انجام میدم، هم ناراحت میشم هم خجالت میکشم،  چندروز پیش رفتم خرید مهمونی داشتم ۱.۷۰۰خریدام شد،  یکی یجوری سبد مارو نگاه میکرد من خجالت کشیدم و بهم ریختم😑

دقیقا منم زمانی میرم فروشگاه های بزرگ خریدای کلیمو انجام میدم، هم ناراحت میشم هم خجالت میکشم،   ...

نگاه بعضیا یه طوریه هم واقعا ناراحت میشه😔، یه پیرمرده نون توی دستش بود اومد توی مغازه ای که بودیم فروشنده رو می‌شناخت میگفت ۸نفریم زندگیم نمی‌چرخه با صاحب مغازه حرف بزنیم انقدر نزاره روی کرایه ها💔🥺

منم امروز عمده فروش بودم عادت دارم از هرچی چند تا بردارم تاچند وقت داشته باشم سبدم پرشد وای موقع حسا ...

چون من خیلی نمیرم قصابی واقعا اطلاعی ندارم امروز چون خریدمون زیاد بود و فریزر خالی شده بود خودمم رفتم که شوهرم گند نزنه تو خرید، باورکن اون تایمی که ما اونجا بودیم میومدن یا دوتا رون میخریدن یا دوتا سینه هیچکی نمیومد درست حسابی خرید کنه🥺💔

نگاه بعضیا یه طوریه هم واقعا ناراحت میشه😔، یه پیرمرده نون توی دستش بود اومد توی مغازه ای که بودیم ف ...

خیلی شرایط بدی شده همش خدارو شکر میکنم ولی میگم خدایا چرا یسری باید ب سختی بگذرونن.... 

چون من خیلی نمیرم قصابی واقعا اطلاعی ندارم امروز چون خریدمون زیاد بود و فریزر خالی شده بود خودمم رفت ...

زیاد دیدم من گوشت واینچیزارو باهمسرم میرم چون بدخرجه

اونسری یه بچه اومد وای ۲۰داشت گفت گوشت میشه یکم بدی انقدر حالم بدشد پول کمی مونده بود دادم به قصابی گفتم انداره ش بهشون بدید قصابی دمش گرم کل پولو داد به پسره یه کیلو گوشت داد😥

زیاد دیدم من گوشت واینچیزارو باهمسرم میرم چون بدخرجه اونسری یه بچه اومد وای ۲۰داشت گفت گوشت میشه یک ...

الهی بمیرم براش، وای من حتی از شنیدنش بغضم میگیره

خدا خیرت بده که کمک کردی، دم قصابه گرم، کاش زیاد باشه از اینجور آدما، چقدر سخته وقتی سیر میخوابی و یکی دیگه بچشو با شکم گشنه چشمای خیس میخوابونه🥺

حتی از نوشتنشم قلبم درد گرفت🖤😔