2777
2789
عنوان

اینجا از کی، چی یاد گرفتین؟

376 بازدید | 32 پست

سلام خانم ها

یکی از اهداف من از اومدن به این سایت این هست که در کنار زندگی پر مشغله ای که دارم، نکات و مطالب مهم و اموزنده رو یاد بگیرم

و خب در این بین پست های جالبی رو هم خوندم.

مثلا پست های دختر گرانبها واقعا برای من آموزنده بود و نکات مفیدی داشت. 

(تگ کردن رو بلد نیستم)

گرچه که نمیدونم این خانم هنوز در سایت فعالیت دارند یا خیر.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/تجربیات-گرانقدر

منظورم این پست ارزشمند ایشون بود.

اما به هر حال شما هم بیاد و بگید که از کدوم کاربر چی یاد گرفتین؟

لطفا کاربر رو در صورت امکان تگ کنید و همچنین

اون پست مفیدشون رو هم اگر براتون ممکن هست لینکش رو قرار بدین تا ما هم بهره ببریم عزیزانم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تگم خرابه ولی کاربر خاتون بانو بودند اگر اشتباه نکنم خیلی بهم امید و انگیزه دادن 

چقدر دلشون روشن بوده پس

پست مفیدی هم داشتن که ما بخونیم عزیزم؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من خییلی خیلی لاغر بودم، از نی نی سایت و توصیه هایی ک کاربراش گذاشته بودن تونستم ب وزن ایده الم برسم ...

یادت هست کدوم کاربری یا کدوم پست عزیزم؟

یاد گرفتم ادمای ساده و زود باور خیلیییی زیادن خیلی زیاد .

اولا فکر میکردم  دورو بریام  فامیلا و آشناها و در و همسایه ها   فقط ساده ان و زود باور. ولی اینجا هم دیدم که نه .‌واقعا خیلیا  اینطورین .   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تاپیک گلبوته خانم عالی بود دیگه فعالیت نمیکنن و همچنین رویا ام

پست زندگی رویایی رو خوندم

بله ایشون رو فراموش کرده بودم و پست ارزشمندی داشتن

پست مفید گلبوته عزیز رو داری برامون قرار بدی؟

یاد گرفتم ادمای ساده و زود باور خیلیییی زیادن خیلی زیاد . اولا فکر میکردم  دورو بریام  فا ...

مگه ادم ها چی رو باور کردن؟

یادت هست کدوم کاربری یا کدوم پست عزیزم؟

ن برا چندین ماه پیشه، هر تاپیکی ک مربوط ب چاقی بودو میخوندم، جدی میگما همممش ازین سایته یاد گرفتم ک چجوری چاق شم، خداروشکر میکنم بهرحال، اخه یکی از ارزوهام چاق شدن بود واقعا😅

پست زندگی رویایی رو خوندم بله ایشون رو فراموش کرده بودم و پست ارزشمندی داشتن پست مفید گلبوته عزیز ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4237548/خانم-خوشگلایی-که-میخوان-عشق-رو-دوباره-تو-زندگیشون-بیارن-بیان-یه-لحظه?postId=243918138

خیلی ها همش وصال بود ولی من فراغت یافتم🤣🤣🤣🤣🤣

از ته دلم دعا میکنم بهترین ادم ممکن بیاد توی زندگیت

تو لیاقت بهترین ادم ها رو در اطرافت داری

هیچ وقت یادت نره عزیزم