2777
2789
دقیقا منم فردا قراربود عقدمون باشه قبلش خیلی به تنهایی عادت کرده بودم

چرا بهم خورده پس؟

هعییییی ادم گیر ادم بی وجدان بیفته خیلی سخته خیلی گلم...چی بگم بخدا...والا...دیگه...والا...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبود یا نخواستی!؟

نیست عزیزم من خودم خواستگار ۲۰ سال بزرگتر فقط برام میاد یا زن دوم میخواد یا هیچی نداره ن سواد ن کار ن هیچی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
خوب توهم آرایش کن چادر شیک بپوش خوش رو باش

با آرایش چیزی درست نمیشه این قیافه از ریشه خرابه🫡

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
یعنی فکر میکنی اگه جدا نمیشدی بهتر بود؟؟ ببخشید میپرسم چون ذهنم همیشه درگیره که چ مشکلاتی وجود داره ...

نه بابا جدایی که بهتره 

واسه ضربه روحی روانی که خوردم واسه استرس هایی که الان دارم بابت یه سری چیزا نگرانم گلم و گرنه رفتنش برام اصلا مهم نیست گور باباش کنن...والا...دیگه...والا...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

توانایی کار کردن نداری؟

یه مهارتی یاد بگیری با حقوق کمم شده بری سر کار بعد کم کم برای خودت میتونی ماشین بگیری خونه اجاره کنی 

ازدواجو که کلا بیخیال 

اونایی که رفتن سمتش ب کجا رسیدن😑

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...