2777
2789
عنوان

سلام

135 بازدید | 21 پست

من اصلا حس خوبی به خودم ندارم چاقم و از چهرم ناراضی همش افسردگی دارم همش خودم با بقیه مقایسه میکنم واقعا چکار کنم کاش بمیرم اینجوری راحت میشم 

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)

چرا بمیری 

ارادتو قوی کن

ورزش کن 

باشگاه برو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم بگیر 

انقدر این حرفارو به خودت نگو از بس گفتی توی ذهنت حک شده ٫-_:» 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خیلی‌ زیادی هستم 

خب بگو چقدره 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
وزنم بالا 100💔

قدت چی -_

چند سالته ؟٫»

لاغر میشی اصلا استرس اینو نداشته باش برای چهره هم خب یه راهش جراحی زیبایی  یه راهم با ترفند های آرایشی 😇

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

لاغر میشی اصلا استرس اینو نداشته باش برای چهره هم خب یه راهش جراحی زیبایی  یه راهم با ترفند های ...

با کدوم پول گاهی به این پولدار ها حسرت میخورم 

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
165/4 19

اها خب گلم بخوام رک بگم آره زیاده 

ولی خب میتونی کم کنی 

برو باشگاه و از یه دکتر خوب دستور رژیم غذایی بگیر از گن لاغری استفاده کن و پیاده روی هم خیلی خوبه ایشالا نتیجه بگیری عزیزم