2777
2789
عنوان

شما چقد میگیرن

682 بازدید | 63 پست

میدونم نباید از خانواده انتظاری داشت ولی آیا شما اگ مجردید یا مجرد بودید چقد از پدرتون ماهیانه میگرفتید 

من دو روز در هفته دانشگاه میرم که روزی پنجاه تا شصت میگیرم که از اون پول 15 کرایه است و بقیشم یه چیزی میخورم ینی کلا شاید ده تومن بمونه واسم 

اگ چیزی بخوام اصن روم نمیشه که بگم 

یا مثلا میگم ی بار میگن گرونه ی بار میگن داری و اینا 

اینک پولیم بگیرم باید ی مناسبتی باشه مثلا عیدی تولدی و اینا 

بستگی داره

مقدار مشخصی نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اصولا تا خودش نده نمیگم چیزی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا هیچی

فقط کرایه اتوبوس

چیزی لازم داشته باشم هم نمی‌گم بخرید

مگه دیگه چقددددد ضروری بشه.

شده بابتش نمره کم گرفتم ولی بیشتر وقتا مجبور شدم تلاشم رو چندبرابر کنم تا جبران کنه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

چرا از خانواده انتظار نداشت؟؟؟ مگه مسئول رفاه و آسایش ما نیستن ؟؟ ما پسر نیستیم که خانواده انتظار داشته باشن دست تو جیب خودمون باشیم . حالا مادبخواییم استقلال مالی داشته باشیم  حرفی نیست  در غیر این صورت خانواده مسئول رفاه ما هستن 

به نام خدا هیچی فقط کرایه اتوبوس چیزی لازم داشته باشم هم نمی‌گم بخرید مگه دیگه چقددددد ضروری بشه. ...

دانشجویی؟ کتاب و مانتو و خوابگاه و...چی؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵