2777
2789

فرض کنید شما طبق یه قراری از قبل بعضی شبا تنها میرید خونه مادرشوهر یا اونا میان پیش شما 

حالا وقتی زنگ میزنید اطلاع بدید که امشب میام جواب نمیدن و خواهرشوهر جواب میده میگه من بیرونم نمیدونم کسی خونه هست یا نه حالا اینجا شما پیشنهاد میکنید که خب شما بیاید ولی میپیچونن 

دیگه هم خبری نمی گیرن چیکار میکنید؟ 

تنها بودن رو دوست دارم ولی کلا از این رفتار این برداشت رو دارم که انگار خوششون نمیاد من برم اما وقت و بی وقت با همسرم در تماسن و دوست دارن اون تنها بره 

اینم بگم هیچ وقت به همسرم نگفتم چرا میری الان به همسرم گله کنم یا بی تفاوت باشم؟ 

بازم برم خونشون یا فعلا ارتباطمو قطع کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییت  یعنی تا قبل از اینکه خودش نگفته من چیزی نگم

ن عزیزم ولی مطمعن باش میگ 

بگو ب این دلیل بگو عزیزم تو نکران من نباش من از پس خودم برمیام اگ دیدی اصرار کرد ک بری 

مث من با جیغ و داد حرف نزن ک بدتر میشه😂

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

به همسرت بگو ما ازدواج کردیم و الان یه خانواده ایم هرکجا قراره ک بریم باید باهم بریم بهش بگو لطفا بد ...

این چ حرفیه😐😐😐

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

نرو .خودتو مشغول کن باشگاه برو اشپزی کن.فیلم ببین و... ولی اونجا نرو..فوقش ماهی دوبار دوری و دوستی

نه بخاطر شغل همسرم شبا تنها هستم میرم اونجا یا اونا میان خودمم اصراری ندارم گاهی به تحریک همونا همسرم میگه حتما باید بری 

اما دیگه با این حرکتشون و بهونه بچگانه ای که اوردن موندم چیکار کنم برم خودمو کوچیک کردم نرم میگن ما که گفتیم فلان 

به همسرت بگو ما ازدواج کردیم و الان یه خانواده ایم هرکجا قراره ک بریم باید باهم بریم بهش بگو لطفا بد ...

نه اینطوری مردا حساس میشن پنهونی میرن من مشکلی با رفتنش ندارم ولی خیلی بی احترامی بود حرکت این بارشون

چه بهتر هر چی کمتر بری برات بهتره بهونرم که خودشون دستت دادن 

نمیدونم چرا انقدر پر افاده هستن از آدم توقع نهایت احترام رو دارن ولی بی نهایت بی احترامی میکنن

ن عزیزم ولی مطمعن باش میگ  بگو ب این دلیل بگو عزیزم تو نکران من نباش من از پس خودم برمیا ...

خودمم گاهی با جیغ و داد حرف می زنم پشیمون میشم اما واقعا بعضی رفتار مردا حرص در میاره

نمیدونم چرا انقدر پر افاده هستن از آدم توقع نهایت احترام رو دارن ولی بی نهایت بی احترامی میکنن

همه خانواده شوهر همینن فقط متوقع هستن من کرونا گرفته بودم یک زنگ نزدن که مردی یا زنده ای بعد مادر شوهرم سرما خورده بود بعد دوروز رفتیم خونشون حالا ۷ ماهمم بود میگه ی سوپ نپختی اش نیاوردی برام گفتم من باردارم خودتم میدونی سوپ و اش دوست ندارم ویارمه بدم میاد شوهرم گفت خب سوپ و اش میخواستی میگفتی میخریدم زن من الان ۶ ماهه نپخته این بار پشتم درومد کیف کردم 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜