2777
2789
خب چیشد؟اصلاخودش قصدشوداره؟

۴سال پبش رفتیم خواستگاری ، واقعا از هر لحاظ خوب بود، ولی خب گفتیم چون اولین جایی که رفتیم عجله نکنیم چند جا دیگه بریم

که اونا هم ناراحت شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکار هاش مردن

از فامیل و در و همسایه پیدا کن ما الان بهت معرفی کنیم بازم اون شناختی که باید بدست نمیاد

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
تو این۶سال قطعا همسایه و فامیل  زیر نظر داشتیم  

خیلی ریسکه که یه غریبه بخواد معرف بشه ها 

انشالله خوشبخت بشه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
۴سال پبش رفتیم خواستگاری ، واقعا از هر لحاظ خوب بود، ولی خب گفتیم چون اولین جایی که رفتیم عجله نکنیم ...

مگه میخواستید لباس بخریدچند جا برید

وقتی اخلاقشون بهم میخورد چه ایرادی داره اولین خواستگاری باشه و مهمتر اینکه داداشت خوشش اومده بود اگه هنوز چشمش دنبال اون باشه چی؟؟

۴سال پبش رفتیم خواستگاری ، واقعا از هر لحاظ خوب بود، ولی خب گفتیم چون اولین جایی که رفتیم عجله نکنیم ...

وایییی😂😂😂

مگه کالا میخوای بخری 

خب اوکی میدادین تموم میشد میرفت

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️