2777
2789
عنوان

مدرسه

267 بازدید | 27 پست

هف استرس دارم واس فردا بدجور 

من به یه چند روز نرفتم مدرسه ولی هفته پیش رفتم اما چهارشنبه نرفتم امتحان ورزش نوبتم داشتم دبیر گف بیای اما من نتونستم برم و حالم از لحاظ روحی خوب نبود چون مشکلات خانوادگی باعث شده ک تر بخوره تو روحیمو از کارو زندگیم بیوفتم حالم خیلی بده خیلییی

فردا دوشنبست شنبه و یکشنبه ک تعطیل بودیم بخاطره عید فطر مونده فردا ...

روزی ک خیلی کسل کنندست و ازون ور بشدت سخت 

استرس دارم چون چهارشنبه نرفتمو از شدت سختیه درسا دارم از استرس خفه میشم انگار ی بختک رومه...

نمیدونم دبیر فیزیکو زبان بپرسن این چن وقت کجا بودی چی بگم دلیل موجه ندارم البته واس اونا موجه نیس و درک نمیکنن طرف بمیره هم میگن خودش خاسته نیاد خیلی سخته 

مدرسه خیلی روم فشار اورده و هر لحظه ممکنه سکته کنم خیلی افسردمو تو این سن مشکلاتم خیلی زیاده یه حسی بم میگه نرو فردارو اما اگ نرم ک حس غریبگیم بدتر میشع و از درسا میوفتمو اونا بیشتر شاکی میشن... و راستی گرفتن دیپلم خیلی سخت شده ن؟راحت نمیدنش؟

بگین چیکار کنم از استرسم کم ش و فردا راحت برم مدرسه و اگ اونا چیزی گفتن یا پرسیدن چیکار کنم🥺😔

دوستان اگر اسم داییتون ناصر بود بهش چی میگین؟ 

من میگم دایناسر

میبینییییی، این ک شد اسم حیوان 

میبینی چقد بامزم 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان اگر اسم داییتون ناصر بود بهش چی میگین؟  من میگم دایناسر میبینییییی، این ک شد اسم حیوان ...

اینجا اصلا جاش نبود 

واقعا هم بی نمکی😐فک کنم شباتوآبنمک میخوابی؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
اولا از استاتر معذرت خاهی کردم اخرش  دوما خییییلی بامزه بود اتفاقا

معذرت خواهی استارترت کو؟😐😐

اره خیلیییی با نمک بوود😐از خنده ریسه رفتم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

اصلا خودتو تحت فشار نذار باشه ؟؟؟ بهشون بگو هفته بعد بپرسن بگو شماره کسی نداشتی بپرسی 

اصلا استرس نداشته باش چون هیچ ارزشی نداره خواهش میکنم در این مورد خودتو آزار نده 🌱

🎀

بیخیال  برو مدرسه چیزی گفتن هم خودتو اذیت نکن   نگران امتحانا هم نباش فوقش میوفتی ش ...

اخه ب این راحتیام نیست من درسم خیلی خوبه ولی چن وقتیه ک مشکلاتو دغ دغه هام زیاده و نمیتونم از پس همچی بربیامو از درسم فاصاه گرفتمو دبیرام شاکین 

شهریور بیوفتم ابروم میره هف

دوستان اگر اسم داییتون ناصر بود بهش چی میگین؟  من میگم دایناسر میبینییییی، این ک شد اسم حیوان ...

عزیزم چه جالب😁

چن سالته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️