2777
2789
عنوان

تا حالا با خدا معامله کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش اون قسمت رو که بگم خدایا بخشیدم نداشتم  ولی جایی کار می‌کردم با دل شکسته از اونجا اومدم ...

همیشه دوست داشتم یبار بیان دنبالم منم قبول نکنم ولی لامصب نشده تاحالا 😂😂

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
پس چرا ناراحتی عزیزم؟ 

معامله های گذشتم جواب دادن 

ولی الان هفت ساله دارم ظلم یه نفرو با سکوت و گریه های دائمم تحمل میکنم

منتظرم اونطور که حقمه جواب خیر بگیرم😔😔💔😭دعام کنید شمارو به قرآن

البته جواب گاهی گرفته شده ولی کلی هنوز نه

چون من خودم گاهی جواب دادم خدا هنوز بطور کامل زبونم نشده دستم نشده فقطم چون خودم خرابش کردم

الان مدتیه سکوت میکنم منتظرم خودش دستم بشه زبونم بشه 💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من احساس میکنم خدا کلا فراموشم کرده.. خطم زده از بین بنده هاش صدامو نمیشنوه، حتی نمازم میخونم ولی انگار فایده نداره

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

همیشه اون خدایی بوده که به قولش عمل کرد منم بنده ای که زدم زیر قولم قربونش برم هیچ که همیشه دستمو ...

راست میگی خدا هیچ وقت خلف وعده نمیکنه این ما هستیم که عهدامونو فراموش میکنیم تو خوشی ها

همسرم در رویاهام

برا این ارزوت فقط صلاحتو بخواه بگو اگه دیر بشه اما خیروصلاحت توش باشه

مرد خوب دنیارو بهشت میکنه برات 

مرد بد میسوزونه و باعث میشه فقط به خدا واگذار کنی😔😔😔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

برا این ارزوت فقط صلاحتو بخواه بگو اگه دیر بشه اما خیروصلاحت توش باشه مرد خوب دنیارو بهشت میکنه برا ...

احسان شخصی نیس که بشناسمش فقط خودم اسمشو گذاشتم احسان 

گفتم خدا این همه مشکل دارم اوکی بیا اینطوری با دادن یه مرد خوب جبران کن برام 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣