2777
2789
عنوان

کم مو شدن سر

150 بازدید | 23 پست

بعد یکسال و نیم از فوت مادرم که مشغول غم و غصه هام بودم یکهو چند روز پیش متوجه شدم خیلی موهام کم حجم شده 😔 راهی اگر بلدید بگید برای رویش مجدد.موهام چربه شوره هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار در هفته؟

حنا برای محکم شدن مو وترمیم موعه برگ کنار که همون بهش میگن سدر این برارشد مو اززمان قدیم میزدن که العان همه ازشامپوهای شیمیایی استفاده میکنن حناکه بزنی پوست سرت خنک میشه وموهات رنگ میگیره ولی سدروکه میزنی هروقت خواستی بری جای شامپو اونوبزن

حنا برای من جواب نداد

جواب نداد برای رشدسریع موها میتونی از روغن مارهم استفاده کنی واگه بازم جواب نداد پس بفهم بخاطر دورازجون مریضی یا هم سنگینی دعا روت هست چون ادمودعابزنن موهاش میریزه رشدنمیکنه تالحظه ای که باطل کنه سنگینی شو

جواب نداد برای رشدسریع موها میتونی از روغن مارهم استفاده کنی واگه بازم جواب نداد پس بفهم بخاطر دوراز ...

کم کاری تیروئید دارم

کنترل شده ولی هر دارویی میخورم ریزش موهام قطع نمیشه

الان ۴ساله