2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومد خونمون دعوا و عربده کشی و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 44 پست

ببین اگه زندگی اروم میخای من میگم فقططط و فقططط تا اتفاقی بینتون نیوفتاده عقد نکردین جداااا شووو هیییچ راه حلی واسه این خانواده نمیبینم ازدواج کنی بدترازاینا سرت میاد

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل کن بخدا 

حتما یه مشاور برو 

الان که عقد هستین و اینطوریه بعدا خیلی بدتر می شه 

قشنگ سبک و سنگین کن یه عمر زندگیه 

و هر روز هم این آیه رو بخون هر چقدر بیشتر بهتر 

و مکرو و مکرالله و الله خیر الماکرین 

تا مشاور نرفتی و‌فکر اساسی نکردی سکوت کن 

سروکله زدن با مادرشوهر سلیطه خیلی سخته...اما سخت تر اینه که همسرتم پشتت نباشه 

دوراه داری

یا شوهرتو ببری بذاری زیر سینه ی ننش تا شیرشو بخوره 

یا اینکه بری رو مخ شوهرت و با سیاست حسابی سوارش بشی

نپرس چه سیاستی چون آدمها باهم خیلی فرق دارن هرکس یه رگ خوابی داره

مشاوره با همسرت فراموش نشه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

فقط طلاق و السلام تا اولشه خودتو از دست این دیوانه ها نجات بده شوهرم بچه ی همون زنه الان که اولشه و نامزدی باید رو چشماش بزارتت حرفت و قبول نداره پشت ننشه چه برسه دوسال دیگه اوضاع افتضاح میشه اینا اگر آدم بودن و عروس نگهدار عروس اولشون نمیرفت پس تو مشکل نداری شاید خدا خواسته دعوا بشه عقب بیوفته باز با یه مشاورم حتما مشورت کن ولی با این چیز هایی که گفتی مشاور هم پیشنهاد جدایی میده 

اینجا دنبال نظرخواهی نباش با ی مشاور خوب مشورت کن 

درسته

هر کس تجربیات خودش رو میگه

هیچ دو گره کور ارتباطی شبیه هم باز نمیشن 

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 

با این چیزایی که توضیف میکنی باید براش ی راهکار درست و حسابی پیدا کنی، توصیه میکنم مشاوره بری و چند جلسه بعد هم با همسرت بری مشاوره. مادرشوهرت رو نمیتونی تغییر بده. فقط باید روی خودت کار کنی که چطور کمترین اسیب رو ازش ببینی . و شوهرت که متاسفانه رفتارای مادرش روش اثر داره ، شوهرتون حتما باید با حرفای ی مشاور خودش زو تغییر بده. اینجا معمولا کسی راهکار خوبی بهت نمیده. حتی ممکنه راهکاراشون کارو خرابتر کنه

شب دعوا با شوهرم کلی تو پیام باهم دعوت کردیم ..فرداش پیام داده که بیا مغازه...مامانم گفت مطمئن بری اونجا دقو دلیشونو سرت خالی خواهند کرد ...ینی هم مادرشوهرم میاد اونجا و هم شوهرمو ک پر کرده...منو تنها گیر بیارن... گفتم کار دارم کم نمیتونم بیام بعدا میام...آقا زنگ زد جواب دادم یه عربده های میکشید و دادایی میزد ک تو به حرفم نمیکنی خونه رو سرت خراب میکنم و این حرفا...درحالی ک اصلا صداشم برام بلند نمی‌کرد...صداش اینقدر بلند بود ک مادرم شنید ...گفت دیدی؟ نقشه داشتن..زنه دلشو نتونسته خالی کنه میخاسته بکشونتت اونجا ...

بزرگترین اشتباهت اینه که اسرار خونه تون رو به شوهرت گفتی

شوهرت همراهت نباشه زندگیت زندگی نمیشه

شده بری یه شهردیگه تا ازفتنه این آدم دور بشی بروووو،حرف نبرید و بیارید

رازدار باشید بددهنی نکنید شوهرت رو با نرمی و سیاست همراه خودت کن نه با داد و بیداد و دعوا

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

عزیزم اگر با این مرد میخوای زندگی کنی 

اول بهش رازدار بودنو یاد بده

مرد انقدر خاله زنک نمیشه 

بعدشم یادآورشو بهش اگر دعوای شد به خاطره خاله زنک بودنه خودشه

چون ننش میخواست از راز های درون خانوادگی شما برعلیه خودتون استفاده کنه

ومادر شدن زیباترین اتفاق  زندگیم شد💚💚
خیلی طولانی بود تا نصفشو خوندم ولی زندگی ای که هنوز یکسال نگذشته اینقد باهم بد شدین باید یه فکر اساس ...

خب چ فکر اساسی ؟

مادرم میگه اکثر مادرشوهرا بدن..این نباشه یکی دیگه...کم از آشاها هم ندیدیم ..

ولی این اینقدر بده ک عروس اولشون بعد ده سال صبر و جنگ طلاق گرفته

والا من نمیفهمم چرا از روز اول بی احترامی میبینید سکوت میکنید تا برسه به توهین به پدرو مادر ؟ واقعا شوهر کردن اینقدر مهمه ؟ خب عزیزم این مرد که واست شوهر نمیشه . دنبال مرد ی باش که هم خودش و هم خونوادش به تو و خونوادت احترام بزارن .

والا نمیدونم چی بگم این مادر فردا تو زندگیت هم همین مشکل هارو میخواد ایجاد کنه اون موقع دنبال چه راهکاری هستی؟؟؟ مردی که گوشی هست باید بوسید گذاشت کنار ...دختر خوب زمان عقد و نامزدی موقع شناخت بیشتر چرا دنبال راهکاری؟؟؟ شوهرت ی مرد گوشی هست و این درست هم نمیشه پدر خودمم همینه مامانم زندگیش نابود شد ، خالم همین بود به طلاق ختم شد ... زندگی هزاران نفر همین بوده همینجا .... یکم از تجربیات بقیه استفاده کن .... چرا دنبال مراسم عروسی هستی ؟؟ دنبال ریشه یابی مشکل باش و با خانواده آت تصمیم درست راست بگیرید... آدم مجرد خونه باباش باشه بهتر ازدواج اشتباه هست.... ماهایی که اصلا مشکلی نبود زمان عقد و نامزدی داریم مینالیم چه برسه شما..... دختر خوب زندگی متاهلی خیلی پیچیده تر از اون چیزی هست که فکر میکنی خیلییییییی زیاد.... این زندگی سرانجام خوبی نداره متاسفانه