2777
2789

همه چیز از ماه سوم بارداریم شروع شد...شوهرم شروع کرد به خیانت نه که با کسی موندکار باشه ها نه...با یکی کافه میرفت با یکی میشت قلیون میکشید با یکی میرفت دور دور به همشونم میگفت زن دارم حتی زنمم حاملس🖤...

خلاصه تایم حاملگیم بلاهایی سرم اورد که هزار بار اومدم خودگشی کنم باز خدا کمکم کرد

وقتیم ک بچع بدنیا اومد ده دوز اول خیانت کرد😂🖤من جمع کردم اومدم خونه بابام بچمم اودم بعد ۱۰ روز اومد التماس غلط کردم گه خوردم من یکمی نرم شدم بخاطر نوزاد ۱۰ روزم ولی برنگشتم خونم که یه روز اومد خونمون گوشیشو گشتم دیدم بازم خیانت میکنه‌....

حالا دیگه میدونه راه برگشتی نداره داره خودشو نابود میکنه و به خانوادش میگه من دیونه زنمم عاشقشم برنگرده خودمو میکشم روزی ۲۰ تا قرص خواب میخوره تصادف میکنه با ماشین که چی که من برگردم...من قصدم برگشت نی ولی واقعا عذاب وژدان میگیرم همش گریه میکنم میگم خدایا نکنه خودشو بکشه...

بچمم ۳ ماهشه تازه🖤

چیکار کنم دارم دق میکنم

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا از این مردا

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

خیانت قابل بخشش نیست

خیانت یعنی هیچ ارزشی برای طرف نداشتی

که تورو به یکی دیگه ترجیح داد

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

الکی عذاب وجدان نگیر لطفا فیلمشه مگه تو خیانت کردی که عذاب وجدان داری 

اصلنم مرد که مرد به توچه ربطی داره ؟ مگه تو کشتیش ؟ خودش نفهمه میخواد با زور راضیت کنه این ادم بشو نیست ذاتش خرابه دل بکن زندگیتو کن 

۳۸ بارررررر

من بودم قبل ترک کردن اون خونه به ۳۸ قطعه نامساوی تقسیمش میکردم .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️