سلام دوستان کسی از سایت محصولات نالینو سرویس چدن خریده راضی بودید?
اونایی ک قابلمه چدن دارن ی راهنمایی کنن چون میخوام سه تیکه بخرم ۵میلیون میشه میخوام مطمئن بشم ک خوبه و زنگ نمیزنه
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اسم سرویسم یادم نیست،فقط میدونم آلمانی بود،عالی،زنگ نه نزد ته دیگ پلو هم عالی میشد،نچسب واقعی،فقط خیلی ازش زیاد استفاده کردم دیگه بعد ۱۴سال لازم شد بدم بازسازی
اسم سرویسم یادم نیست،فقط میدونم آلمانی بود،عالی،زنگ نه نزد ته دیگ پلو هم عالی میشد،نچسب واقعی،فقط خی ...
من از سایت نالینو میخوام بخرم نمیدونم واقعا ارزش داره یا نه
خیلیممممم سنگینه
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزيزم آره واسه چن سال پيش بعد زايمانم اينجوري شدم خيليم عذاب آور بود داشتم افسردگي ميگرفتم ي دكتر بهم نئوتادین تلفست داد اگه اشتباه نكنم ي ماه خوردم خيلي عصبي شده بودم بعد گذاشتم كنار خداروشكر ديگه نزدم
مرسی عزیزم از پاسخگوییت..من رفتم فوق تخصص اسم والرژی.فعلابهم مونته کاست داده ولوراتادین..گفت بخور وب ...
آره من الان همچيم طبيعي طبيعي هيچ مشكلي ندارم ي مدت قرصا و استفاده كردي خوب ميشي آن شالله نگران نباش
واسه من وحشتناك بود هم حساسيت غذايي هم پوستم با كوچكترين چيزي كهير بزرگ بزرگ ميزد اصلا نميتونستم لباس تنگ بپوشم ببخشيد لباس زير بپوشم سوتين بزنم
تست پوستی که دادم ب شوهرم گفتم باهمه چی حساسیت دارم پرندگان وپستاندارن وخزندگان وچرندگان و.... ...
عزيزممممم واي🤣🤣
منم ب ريش شوهرم حساسيت داشتم ريشش ميخورد ب صورتم تمام صورتم بدنم سينه هام كهيرا بزرگ بزرگ ميزد اصلا باورم نميشد ك خوب بشم همش ميگفتم تا آخر عمر همرامه واي خيلي بد بود ان شالله شمام درمان ميشي
سلام خانومی خوبی ببخشيد اینجا سوال پرسیدم اون تاپیک قفل بود شما بینیتون رو عمل کردین؟
سلام عزيزم نه هنوز پسرم كوچيك دوتام پسر دارم همه ميگن بزار بچت بزرگتر بشه چون ي دونه مشت بزنه ب دماغت دوباره بايد بري ترميم خيلي دلم ميخواد ارزومه ولي پسرم بزرگتر بشه آن شالله