2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه چدن

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 28 پست
سلام عزيزم نه هنوز پسرم كوچيك  دوتام پسر دارم همه ميگن بزار بچت بزرگتر بشه چون ي دونه مشت بزنه ...

عزیزم انشالا ره با بچه کوچیک خیلی سخته. شما دیگه راجع ب دکتر تحقیق نکردین؟ 

عزیزم انشالا ره با بچه کوچیک خیلی سخته. شما دیگه راجع ب دکتر تحقیق نکردین؟ 

دكتر روشن 

دكتر روشنم پيجشو بزن كاراشو ببين بلاگر مامان گندم پيشش عمل كرده راضي بوده تامپونم نداره بعد عملش

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هنوزم تو آبادان زندگی‌ میکنین؟؟

ممنون میشم درخواست دوستی مو قبول کنید.چون منم برای زندگی قراره بیام آبادان. چن تا سوال داشتم از شما🙏🙏

برایت یک انتظار آرزو میکنم،انتظاری آنقدر زیبا که دست هایت را به لکنت بیندازد.
عزیزم شما هنوزم تو آبادان زندگی‌ میکنین؟؟ ممنون میشم درخواست دوستی مو قبول کنید.چون منم برای زندگی ...

بله عزيزم آبادانم 

اي جان بفرما 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
بله عزيزم آبادانم  اي جان بفرما

حقیقتش من بین رشته های انتخابی ام واسه دانشگاه،آبادان جزو اولویت هام هستش.حدود ۱۰ ساعتی با شهر خودمون فاصله داره که با این مشکلی ندارم.از مهربونی و خوش قلبی مردمش زیاد شنیدم و خیالم از این بابت هم راحته.ولی راستش چون‌تا حالا نیومدم و میگن‌خیلی گرمه،ترسیدم.مثلن گرماش در چه حده؟یعنی واقعا انقد غیر قابل تحمله؟من تیپم معمولیه(در حد مانتو جلو باز و کوتاه و..)😊.مردم آبادان زیاد مذهبی هستن ؟؟(آخه دوستم یزد بود میگفت خیلی ادیت میشد ب خاطر این موضوع )

وضعیت گرونی چی؟در حد نیاز های خورد و خوراک یه دانشجو.و اینکه آیا هزینه اکسپو تاکسی در چه حده؟؟یا مثلن کافه و اینا در چه حده؟؟

و اینکه خیلی خیلی ممنونم ک درخواستم قبول کردین و وقت میذارین و جواب میدن.🙏🙏ایشالله بهترین و قشنگ ترین اتفاق های دنیا در زندگیتون اتفاق بیفته مهربونم 🙏🙏❤️❤️

حقیقتش من بین رشته های انتخابی ام واسه دانشگاه،آبادان جزو اولویت هام هستش.حدود ۱۰ ساعتی با شهر خودمو ...

عزيزم آن شالله ك موفق باشي 

والا منم اونجا غريبم ولي انقد آبادان دوست دارم ك الان مهمون امدم تهران خونه پدر مادرم فقط دل تو دلم نيست ك برگردم از نظر خورد و خوراك ي كوچولو چرا هزينه بالا پوشاك چون جنسا خارجي و جنسا خوب اينم بالا  ولي اوكي جنس خوب گرون ديگه مثلا تهران توليدي زياد همه جور جنس هست 

گرماااااا وحشتناك وحشتناككككككك ن اتفاقا اصلا فك كني مذهبين نه همه جور آدم هست الانم ك زن زندگي آزادي همه راحت راحت مثل شهرها ديگه اتفاقا بي حجابم زياد تو شهر بيشتر مردم آبادان ب شكم ظاهرشون خيلي ميرسن

حقیقتش من بین رشته های انتخابی ام واسه دانشگاه،آبادان جزو اولویت هام هستش.حدود ۱۰ ساعتی با شهر خودمو ...

آبادان از نظر رفت امد خوبه چون شهر كوچيكيه دسترسي ب همچي راحت يعني با تاكسي اسنپ هرجا بخواي بري سريع ميرسي 

عزيزم آن شالله ك موفق باشي  والا منم اونجا غريبم ولي انقد آبادان دوست دارم ك الان مهمون امدم ت ...

خیلی خیلی ممنونم از لطف تون عزیزم. این هفته قراره جوابا بیاد.توکل به خدا. 

بازم ممنون ک جواب دادین🙏🙏

منم آبادانیم دانشگاه آبادان درس خوندم

خوشبختم عزيزم 

ميشه

درباره دانشگاهت ي توضيحي بدي چه رشته هايي داره 

من دوتا بچه كوچيك دارم دلم ميخواد درسمو ادامه بدم 

سخت ميگيرن استادا؟ 

خیلی خیلی ممنونم از لطف تون عزیزم. این هفته قراره جوابا بیاد.توکل به خدا.  بازم ممنون ک جواب د ...

إلهي عزيزم ان شالله هرجا هستي تنت سلامت باشه

خوشبختم عزيزم  ميشه درباره دانشگاهت ي توضيحي بدي چه رشته هايي داره  من دوتا بچه كوچيك د ...

منم خوشبختم همه رشته های مهندسی رو داره مهندسی شیمی خودم خوندم همه رشته های انسانی کلی رشته های جدیدم آورده اچ اس آی نمیدونم پوست ومو ازین حرفا