2777
2789

چندروز طول کشید چ مدت طول کشید ؟اینکه هرازگاهی جیش بکنه اشکال نداره ها .اما میخوام بدونم چ مدت طول کشید از وقتی دیگه پوشک نکردید ک قبل اینکه جیش کنه توشلوارش بگه، یا پی پیش همینطور

parasoo1989@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون بچم عجله داشت و اجازه پوشک کردن نمی‌داد.۶ ماه طول کشید.۱۸ ماهگی مجبور شدم از پوشک بگیرم ۲ سالگی کامل یاد گرفت.

اول سعی کن روزا پوشک نکنی ولی شبا موقع خواب پوشک کن.بعد ک تو طول روز یاد گرفت شب هم پوشک نکن

یک ماه کلا اونم اولاش خودم پوشکشک لاز میکردم هر چند ساعت میگفتم بیا بریم جیش کن میومد بعدا دیگه هر وقت جیشش میومد با شلوارش ور میرفت که درش بیاره و بره دسشویی خیلی راحت بود دختر من که الان بیرون میریم اصلا جیش نمیکنه ولی من بازم ش و ر ت اموزشی تنش میکنم یک درصد کاری داشت اگه خیلی زور باشه روش انجام میده 

من وقتی خواستم از پوشک بگیرم کلا پوشک نکردم فقط شبا وقتی میخوابید تو خواب پوشکشمیکردم صبحم بلافاصله درمیوردم مبردم دستشویی حدود یک ماه راه افتاد اوایلشاینقدر جیش و پی پی میکرد که همه جای خونه رو من میشستم 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚