2777
2789
عنوان

شوهرخواهرم زن گرفته

657 بازدید | 17 پست

همه کوچه و اقوام میگن چون شهرمون کوچیکه و خبرها زود میپیچه مامانمم با دامادمون صحبت کرده و گفته هم چیزی نیست و دارن دنبال سرش حرف درست میکنن، خواهرم سه تا بچه داره و دختر بزرگش کلاس هفتهمه، ب نظر شما چ جوری میشه فهمید نمیدونم شاید صیغه کرده باشه، چند وقته احساس میکنم ک رابطه خواهرم با شوهرش سرد شده و قبلا ی بار بهش خیانت کرده بود

تصمیم با خواهرته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ملت میدونن شما تازه میگی شک کرده خواهرم😐

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

خودتو و ذهنتون درگیر نکن

بفهمی هم کاری نمیتونی بکنی کسی بخواد کاری کنه میکنه

اگر اینکارو کرده بزار ادامه بده تا جایی ک دستش بالاخره رو بشه خواهرتم اگر حامی داره از اون خونه سمی بیاد بیرون بچه هاشم بزرگن دیگه 

این نی نی سایت خیلی مسخره شده همش خیانتو بدبیراه به خواهر شوهر مادرشوهر شده تاپیکا 

واقعا از هر ده تا تاپیک ۵تاش خیانته ‌‌..نمیدونم واقعین یا سرکاری اگه سرکاریه ک واقعا براشون متاسفم ک احساسات مردمو به بازی میگیرن اگ هم واقعیه ک خدا به دادمون برسه بااین اوضاع جامعه 

من از وقتی اومدم نی نی سایت خیلی به همه بدبین شدم

واقعا از هر ده تا تاپیک ۵تاش خیانته ‌‌..نمیدونم واقعین یا سرکاری اگه سرکاریه ک واقعا براشون متاسفم ک ...

اره واقعا چون دید ادما به اطرافیانشون بد میشه بد دل میشن با خودشون میگن نکنه شوهر ما هم خیانت کنه یا به دخترا و زنای فامیل چشم داشته باشه من که دیونه دارم میشم از بس اینجور چیزارو خوندم دیگه