2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

276 بازدید | 20 پست

دوستان کسی هست تو خونشون فردی بجز همسر زگیل تناسلی داشته باشه میخوام بدونم از شلنگ دستشویی یا دستگیره اینا هم منتقل میشه؟ اخه چند جا نوشته بود فقط تماس مستقیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونطور ک من خوندم ویروس زنده هست اگه اون وسیله مستقیم ب زگیل اون فرد بخوره و بعدش بدن دیگری ممکنه انتقال بده البته باید بدونید چند ساعت روی وسیله میمونه 

چون از طریق دستگاه لیزر اگه استریل نشه هم منتقل میشه 

دستگیره چیه🤔

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 
از این ویروس ۵۰۰ مدل زنده هست ک فقط واکسن ۳ یا ۵ مورد وجود داره راه جلوگیری فقط جواب میده واکسن صددر ...

نميدونم من دكتر متخصص پوست واسه هممون نوشته گفت از راه ليزر وسايل ناخن استخر ملافه كثيف زگيل امكان داره بوجود بياد گفت بايد واكسن بزنين 

نميدونم من دكتر متخصص پوست واسه هممون نوشته گفت از راه ليزر وسايل ناخن استخر ملافه كثيف زگيل امكان د ...

خب از همون ۵ مورد جلوگیری میکنه ولی بقیه ش ن 

بازم باید احتیاط کنید مخصوصا مکان‌هاو لوازم عمومی