2777
2789
عنوان

پس انداز پول(:

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 33 پست
هرماه بخرم؟

دیگه ب نسبت پولی که داری

قیمت کن ببین کدوماش به جیبت میخوره

شاید ی ماه بتونی گرون ترش رو بخری یه ماه ارزون تر ، چون خرج ماه های مختلف فرق میکنه

اما حتما این کارو کن ، پول داشتن خیلی مهمه خیلی 

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 

ببینم من یبار نشستم حساب کردم 

اگر اجاره خونه ندم 

پول غذا هم ندم 

ماهیانه حدودا۴۰۰تومن خرج کارامه 

هزینه ی رفت و امد+بلیط استخرررفتن هفته ای دوبار+ماهی یبار آرایشگاه....چندتا چیز خرده ریز دیگه هم بود.....پس یه میلیون بری شما پول خوبیه 

حسابی میشه سرمایه اش کرد 

حتی کم 

مطمئن باش چندماه که جمع کنی 

بعد بری مثلا یه تیکه طلا بخری 

تازه میفهمی چقدر کار خوبی کردی جمعش کردی و میفهمی چقدر با ارزشه اون ذره ذره جمع کردنا

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینم من یبار نشستم حساب کردم  اگر اجاره خونه ندم  پول غذا هم ندم  ماهیانه حدودا۴۰ ...

اره واقعا خیلی خوبه اینطوری تازه من زیاد خرج ندارم نهایت ماهی ۲۰۰ برای خرید +ماهی یا دوماهی یه بار دخترونه میریم کافه که نهایت ۱۰۰ تومن میش هردوماهی هم یه مانتو ^^

خیلی خوبه با پول کم پس انداز کنی بعدش که یه چی میخری خیلی ذوقشو داری (:

اره واقعا خیلی خوبه اینطوری تازه من زیاد خرج ندارم نهایت ماهی ۲۰۰ برای خرید +ماهی یا دوماهی یه بار د ...

اره واقعا میچسبه 

تازشم همیشه پول توی جیبت داری 

هیچ وقت صفر نمیشی

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"