2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اونم بین ملت✌️😅😅😅😅

❤️❤️😅دقیقا  خیلی دوسمون دارن خب به گفته خودشون 😒😅😅

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
اره واقعا😅😅

😅😅🤣کلا از فوتبالیست ها خوشم نمیاد و چند سال فوتبال ندیدم  ولی بچه بودم عاشق فوتبال بودم خیلی با داداشام بازی میکردم و عاشق پرسپولیس بودم 😅😅

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤
😅😅🤣کلا از فوتبالیست ها خوشم نمیاد و چند سال فوتبال ندیدم  ولی بچه بودم عاشق فوتبال بودم خیلی ...

وای منم ازشون خیلی بدم میاد و بازیگر😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

دقیقا😂😂😂 حالا اینجا خوبه  تو گروه دانشگاه افتضاح میشه😂😂 همه پسرا میریزن بحث میکنن حرص میخ ...

اره دانشگاه ما اینجوری بود😅😅😅😅😅

وای منم ازشون خیلی بدم میاد و بازیگر😅

😅😅والا اکثرا با پول ملت تو پارتی ها عشق حال میکنند بعد ملت خودشون جر میدن برای برنده شدن این بزغاله هاا 🤣🤣

😅😅والا اکثرا با پول ملت تو پارتی ها عشق حال میکنند بعد ملت خودشون جر میدن برای برنده شدن این بزغال ...

اره دقیقا و خیلی چیزای دیگ اینجا نمیشه گفت😅