2777
2789
عنوان

ی خواستگار داشتم منو نپسندیدن😑

3344 بازدید | 61 پست

تو مراسم مادر این پسره منو دیده بود خوشش اومده بود بعد به یکی از فامیل هامون گفته بود اگه میشه عکس این دختر رو نشون پسرمون بدیم بعد خب مادرمم بهش گفت عکس رو بهش بده اشکال نداره بعد خب دیگه خبری ازشون نشد نپسندید ای کاش براشون عکس نمی فرستاد غرورم شکست احساس می کنم هیچکس قرار نیست منو بپسنده زنده برا ازدواج اما کلا من هیچ خواستگاری ندارم ی ذره ناراحت شدم از این موضوع 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن باباخاستگارزیادباشه ولی بدردنخورباشه میخای چکار

انشاالله یدونه بیاداونم خوب باشه وازدواج کنی 

همه چی هم ازدواج نیست گلم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

همسایه ما یه پسر بود وااای نگم که چقدر زشت بود همه رو خدا آفریده ها ولی این به خودش نمیرسید موهاش فر و پف اصلا کوتاهشون نمیکرد یه مسواک نمیزد بوی عرقش از صد متری میزد مامانش میگفت پسرم میگه زنم باید شبیه گونل باشه🥴🥴🥴

گونل خواننده ترکیه ایه😂😂

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  

عزیزم نباید عکس بدی معرف هم برای من برادرم بود از اونا عکس گرفت اونا گفتن بده گفت من عکس خواهرمو نمیفرستم اومدیم بهم خورد شما ب اینو اون دادید گفت خواهرمو خواستید ببینید میتونید تشریف بیارید خونمون

چند سالته چون یکی مورد اینجوری پیش آمد پسرا گفت زیر بیست پنج میخوام حتی مادر پسره پسند کرده بود پسره گفت زن کم سن میخوام بعضی وقتها تیپ آزاد میخوان یا محجبه میخوان ربطی به قیافه نداره