2777
2789

چندتا تاپیک خوندم. 

از شادی و از غم 

خیلی فکر کردم. میگم دقت کردین دنیا و علم وزیبایی و تکنولوژی و مد و پیشرفت و.. خیلی تند دارن میرن و انگار ما هممون داریم میدوییم تا بهش برسیم و چون خیلی سریعه و نمیرسیم ناامیدیم؟ 

عمل های زیبایی و تناسب اندام 

لوازم خونه

تکنولوژی 

ماشین 

قدیما انگاری یکسری ادم یه گوشه زندگی میکردند، بیخبر ازینکه کجای دنیا چی داره چی نداره. باهمون خوش بودن

ولی الان ادم بروزه بروزه کاملا. همش میبینه و خب فکر میکنه عقبه 

اوهوم دقیقا همینطوره

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

توی همین نی نی سایت 

چقد تبلیغ اسلیو و عمل زیبایی و دندون و ال و بل

بعد میبینی خانمه پول نون شبشو نداره ولی دنبال کاشت مژه و ناخنه و.. 

من به تمام کسایی که این کارا رو انجام میدن یا نمیدن احترام میزارم. 

ولی میگم به یه چیز فکر کنیم

هیچ چیزی ارزش آسیب رسوندن به خودمون و روان مون و خانوادمون نداره

مثلا مثل جهان اولی ها، بیایم دست از این همه خودمون نبودن برداریم

همه ی ما با یه عیب ها و زیبایی هایی به دنیا میایم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابروهای ما طبیعیش زیباست

مژه های ما کم و زیادش تاثیری رو کیفیت زندگیمون نداره

قلمبگی لبامون همینطور 

عروسکی بودن دماغ همینطور 

همه زنا جای جوش، ترک پوستی، تیرگی، بعد زایمان کمی شکم و.... دارن

درمان شون خوبه ولی نه به حدی که اسیب ببینیم

بجاش کتاب بخونیم. مدیتیشن کنیم. مجتبی شکوری گوش بدیم😁ایمان داشته باشیم به خدا و برنامه ای مه برامون چیده. مسافرت بریم. از بیرون رفتن مون کیف کنیم همش فکر استوری و شو کردن و عکس نباشیم 

بپذیریم ماهمینیم و با همه نواقص زیباییم

من که اولین چیزی که تو این دنیا برام مهمه غذای خوبه😅

تغذیم اوکیه شاید یه لباسو چندین ماه بپوشم ولی همیشه بهترین غذاها رو میخورم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

در نهایت الهی الهی به حق این روزا و عید

همه سالم باشن چه روحی چه جسمی

همه مسافرا سالم به مقصد برسن

خدا اموات و رحمت کنه

سایه پدرو مادرارو بالاسرتون نگه داره

زنا و مردایی که به هر طریقی از راه درست منحرف شدن، خدا به راه راست هدایت کنه

بین زن و شوهرا الهی عشقق و محبت و احترام و اعتماد باشه همیشه‌ 

هرکسی خونه، ماشین، شغل، همسر میخواد خدا به صلاح ترین و حلال ترین شو بهش ببخشه

خدا به جوونا کمک کنه

فقر و جهل و فساد از جامعه مون بره

امین🌿🌹

با فکر بقیه زندگی نکن نسبت به شرایطت زندگی کن و از زندگیت لذت ببر . ما عقب نیستیم چون اونایی که الان این همه چیز میز دارن یروزی جای ما بودن و یا شاید به بعضیاشون هیچ وقت نتونیم برسیم ولی غمی نیس چون شادی و بگوبخند ما کم هزینه هس ولی مال اونا پر هزینه شاید ما ها با دور هم جمع شدن و بگو بخند بیشتر از اونا شادی میکنیم و اینطوری بگم که ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن رفیق :)