2777
2789
عنوان

مشهدی‌ها یه لحظه بیایین

288 بازدید | 14 پست

الهیه منطقه خوبیه؟ 

سجاد با سجادیه فرق میکنه؟

کجای مشهد خونه بخریم بهتره؟ 

از لحاظ قیمت هم مشکلی نیست 

یه جایی که هم بالاشهر محسوب بشه ، هم خونه های خیلی شیکی داشته 

به امکانات هم دسترسی داشته باشیم و اطرافش پاساژ یا فروشگاه داشته باشه 

کلا منطقه قشنگی باشه ، بخوای پیاده بری اطرافش رو ببینی یا پنجره رو باز کنی حس خوبی داشته باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الهیه میشنم آپارتماناش مهندسی سازه کوچه هاشم همینطور ولی اگه پول داری خب جاهای بهتریم هست مثل امامت و هفت تیر ....

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
سجاد با سجادیه فرق میکنه؟ چنتا خونه دیدم نوشته بود سجادیه نمیدونم همون سجاده یا نه

بله سجادیه همون الهیس با سجاد فرق میکنه

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️

اینطوری که شما میگی باید بری همونی که گفتن سجاد و احمد اباد و اینا من خودم تو قاسم ابادم چون از بچگی اینجا بزرگ شدم حس خوبی به اینجا دارم ولی منطقه ایم که ما هستیم خوبه دوست دارم رو برو خونمون یه فضای سبز بزرگه دورو برمون هم همه چی هست و فراوونیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم