2777
2789
عنوان

چطوری لوس نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 25 پست

غرور وحیا اجازه نمیده خودمو برا مردنامحرمی  لوس کنم تو قرانم ایه داریم براصدا نازک کردن

فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذِی فِی قَلْبِهِ مَرَضٌ»{A؛V} احزاب (۳۳)، آیه ۳۲.{V؛ «پس با ناز و نازک کردن صدا، سخن مگویید؛ زیرا آن که در دلش بیمارى است، طمع مى ورزد

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودتو لوس نکن  مگه میشه آدم کاری کنه که خودش نخواد؟  خندت میگیره بخند ولی خب لوس نکن ...

هرچقدر سعی میکنم نمیشه مثلا دارم خودمو کنترل میکنم

خیلی بده این رفتارم باعث میشه استاده فکر بد درموردم کنه فک میکنه عمدیه ولی اینجوری نیست کلا من با هرپسری خوشم بیاد لوس میشم ولی خب من اهل دوستی نیستم اخلاقم اینجوری حس میکنم اینطوری جواب بهتری میگیرم😂

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
استاد های مرد که مدرس خانم ها هستن، متاهلن (۹۹ درصد)

حالا این مجرده

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
خب مبارکه دیگه  شام عروسی چی میدین

😂😂

خوب اون استادت که از رفتار راضیه

نه بعضی وقتام هست ازم دور میگیره