2777
2789
عنوان

مامان محمدشاهانم ببینید درسته؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول کردم فدات

سلام عزیزم ، تاپیکتو خوندم خیلی گریه کردم، برادر منم توی نوزادی همین روال براش پیش امده، دکتر گفتن ۹۹ درصد مرده ، یک درصد زنده هست، تا اینکه زنده موند، اما در سن ۳۵ سالگی در اثر تصادف از دنیا رفت . مادرم الان میگه کاش وقتی همون بچه بود میرفت ، کاش به خدا انقدر التماس نمیکردم که نگهش داره که الان رفته بدتر شد

همه چیزو بسپار به خدای مهربان

خدا از همه ی ما آگاه تره

امیدوارم سه تا پسر مثل محمدشاهان خدا بهت بده عزیز دلم

قربونت برم که انقدر صبوری ❤️❤️❤️❤️

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
سلام عزیزم ، تاپیکتو خوندم خیلی گریه کردم، برادر منم توی نوزادی همین روال براش پیش امده، دکتر گفتن ۹ ...

سلام فدات.منم خیلی وقتافک میکنم اگه الان نمیگرفت شایدوقتی که خیلی بیشتروابسته بودم میگرفت وتحمل غیرممکن.خدارحمت کنه داداشت رو روحش دربهشت شاد.خدابه مادرت صبوری بده.شک ندارم که خداآگاه وداناست.ممنون ازدعای قشنگت گلم

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

عزیزم باردار شدی به هیچ وجه ریسک نکن!

شده قرض کنی برو بیمارستان خصوصی

این دولتیا کثیف و بی شرفن!

رحم ندارن

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   
سلام فدات.منم خیلی وقتافک میکنم اگه الان نمیگرفت شایدوقتی که خیلی بیشتروابسته بودم میگرفت وتحمل غیرم ...

سلام عزیزمذخوبی 

حال روحیت چطوره 

فک کنم اون تاپیک گفتی میری خیاطی اگه اشتباه نکنم 

اونجا مشغولی!

دلم میخاست از حالت باخبر باشم

سلام عزیزمذخوبی  حال روحیت چطوره  فک کنم اون تاپیک گفتی میری خیاطی اگه اشتباه نکنم  ...

سلام عزیزدل خوبم بدنیستم قراربود برم نرفتم موندم خونه دوماه پیش حالم بدشدحمله عصبی داشتم بعدش دیگه خونه نموندم ارایشگاه کارمیکنم یکم روحیه م بهتره خیلی خوشحال شدم ازپیامت ممنون 

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
سلام عزیزدل خوبم بدنیستم قراربود برم نرفتم موندم خونه دوماه پیش حالم بدشدحمله عصبی داشتم بعدش دیگه خ ...

عزیزم چقدر خوشحالم که مشغولی 

ایشالا تو زمینه ارایشگری بهترین باشی و بدرخشی 

ما همدیگرو ندیدیم و نمیشناسیم ولی خب خیلی برات دعا میکنم زندگی بعد این روی خوششو بهت نشون بده 

به خواسته دلت برسی 

دوباره مامان بشی و با خبر خوبش خاله‌شو خوشحال کنی😍😍

تاپیک زدی منم صدام کن بیام عزیز دلم❤️

محمد شاهان؟عزیزم نظره ها ولی یکم تناقض داره محمد کجا شاهان کجا به نظرم رو اسم بچه تجدید نظر کن شاهان خالی چشه مگه؟الان دارن اینجور اسم های دو قسمتی رو که یه قسمت مذهبیه یه قسمت نیست مسخره میکنن وای به بعد ها بچه بزرگ شه ببخشید ها نظر بود 

سلام عزیزدل خوبم بدنیستم قراربود برم نرفتم موندم خونه دوماه پیش حالم بدشدحمله عصبی داشتم بعدش دیگه خ ...

سلام عزیزم پیدات نیست تاپیک نمی‌زنی کجایی در چ حالی

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
محمد شاهان؟عزیزم نظره ها ولی یکم تناقض داره محمد کجا شاهان کجا به نظرم رو اسم بچه تجدید نظر کن شاهان ...

چرا وقتی میدونی نظرت ممکنه ازار بده میگی و تنگش یه عذرخواهیم میزاری تا مثلا متمدن به نظر برسید.

الان تاپیک در مورد اسم بچشون نبود 

واقعا شعور یسری مردم ...

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
محمد شاهان؟عزیزم نظره ها ولی یکم تناقض داره محمد کجا شاهان کجا به نظرم رو اسم بچه تجدید نظر کن شاهان ...

عزیزم لطفا این پست رو نزارید شما تاپیک اولشونو بخونید ایشون داغ دیدن

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
چرا وقتی میدونی نظرت ممکنه ازار بده میگی و تنگش یه عذرخواهیم میزاری تا مثلا متمدن به نظر برسید. الا ...

من خیلیم شعور دارم که گفتم این واقعیته تو جامعه اینجور اسم ها مسخره میشن همه بچه اشون رو دوست دارن کی دوست داره بچش رو مسخره کنن تو مدرسه و جامعه؟ گفتم که متوجه شه اینجور اسم ها ممکنه بچش رو اذیت کنه