2777
2789
عنوان

مامان محمدشاهانم ببینید درسته؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3756 بازدید | 84 پست
عزیزم لطفا این پست رو نزارید شما تاپیک اولشونو بخونید ایشون داغ دیدن

عزیزم مطمعنم این خانوم دوست نداره کسی بچش مسخره کنه در آینده این چه ربطی داره به داغ دیدنش واقعا اینجور اسم ها رو جامعه قبول نمیکنه قرار نیست چون داغ دیده زنده ها اذیت شن که ولش کن بچش سالم و صالح باشه ایشالله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر خوشحالم که مشغولی  ایشالا تو زمینه ارایشگری بهترین باشی و بدرخشی  ما همدیگرو ...

خیلی خوشحالم دوست های مث شمادارم ممنونم ازت عزیزدلم حتماااا که خبرت میکنم خداکنه اون روزبیاد😊🥲

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
مامان محمدشاهان  خیلی وقتا تو فکرتم امیدوارم به دلخواسته ت برسی عزیزم من عکسا رو ندیدم ولی ا ...

عزیزم تاپیک مال قبلا یه دوست بهم پیام داد بروز شد باردارنیستم هنوز

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
محمد شاهان؟عزیزم نظره ها ولی یکم تناقض داره محمد کجا شاهان کجا به نظرم رو اسم بچه تجدید نظر کن شاهان ...

گلم من باردارنمی شدم توقلبم گفتم حضرت محمدازخدابرام یه بچه بخواه اسمشومیزارم محمداگربهم دادباردارکه شدم محمدقطعی بود اماابجیم هم بامن باردارشد وخواهرشوهرش ۳روزقبل فوتش گفت اسمش روبزارمحمد داداشم هم محمده نمیشد که همه محمد من منان دوست داشتم گفتن درست نیست نزارگذاشتم شاهان ابجیم هم گذاشت محمد زانا به معنی (دانا)نظرتون محترمه ولی خودم عاشق اسمش بودم وهستم واگرخدادوباره بهم پسربده بازهم محمدشاهان میزارم 

عزیزم مطمعنم این خانوم دوست نداره کسی بچش مسخره کنه در آینده این چه ربطی داره به داغ دیدنش واقعا این ...

اسم سلیقه ای هست و برای مسخره کردن اسمای زیادی وجود داره که 

این دو اسمی ها خیلی قشنگن و منم پسرم دو اسمی هست 

سلام عزیزم پیدات نیست تاپیک نمی‌زنی کجایی در چ حالی

سلام گلم یه مدت خیلی کم میام سایت خودموباکارم سرگرم میکنم امروز سرکارنرفتم موندم خونه حالم بهتره اگرکمترتنهاباشم امروز که تنهابودم خیلی گریه کردم دست خودم نیست دلتنگم.راستی من عاشق فیلم پاستابودم وهستم چندباردیدم ولی بازم ببینم عاشقانه نگامیکنم😅

سلام گلم یه مدت خیلی کم میام سایت خودموباکارم سرگرم میکنم امروز سرکارنرفتم موندم خونه حالم بهتره اگر ...

سلام عزیزکم 

برات صلوات میفرستم الهی به زودی خدا خبرخوش بدت بده و بچه های سالم بهت بده و خوشبختیشونو ببینی و قند تو دلت اب بشه😍😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
عزیزم مطمعنم این خانوم دوست نداره کسی بچش مسخره کنه در آینده این چه ربطی داره به داغ دیدنش واقعا این ...

عزیزم پسرم به صداکردن اسم نرسید چه برسه به جامعه مسخره ش کنن نظرهافرق داره خیلی ها اسمش روکه شنیدن گفتن چه قشنگه شایدازنظرکسایی هم قشنگ نباشه به هرحال برای من وباباش زیبابودوهست 

همیشه برات دعا میکنم

قندتودلم آب میشه برای مهربونی دوستام🥲😭ازخدابهترین هاروبرات میخوام 

سلام عزیزکم  برات صلوات میفرستم الهی به زودی خدا خبرخوش بدت بده و بچه های سالم بهت بده و خوشبخ ...

آمین آن شاالله منم ازخدابهترین هاروبرای شمامیخوام

إِنَّمَآ أَمۡرُهُۥٓ إِذَآ أَرَادَ شَيۡـًٔا أَن يَقُولَ لَهُۥ كُن فَيَكُونُ

امر او چنین است که هر گاه بخواهد چیزی را به او می گوید باش پس بی درنگ موجود خواهد شد

از خدای کن فیکون میخوام هر چه زودتر پسرت رو بهت برگردونه