2777
2789
عنوان

مامان محمدشاهانم ببینید درسته؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3755 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز دقت کنی توی عکس ی خط کمرنگ هست  نکته بعدی شاید ی عزیزی سالهاست منتظره ی بچه‌س بهتره ...

وای نمیدونستم منتظر بچس علم غیب ک ندارم

فکر کردم ناراحته ک پریود نشده 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

استارتر اگر دلت شکست ببخشید توروخدا من نمیدونستم اقدامی فکر کردم ناراحتی ک پریود نشدی 

شرمنده 

بخدا 

توروخدا حلال کن منظور نداشتم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
نمیخاد علم غیب داشته باشی ی نگاه ب امضاش بنداز متوجه میشی 

والا نمیدونستم قبل از عنوان تاپیک باید امضا بخونم 

والا نمیدونستم قبل از عنوان تاپیک باید امضا بخونم 

عزیزم منم قصد ناراحت کردنت رو نداشتم 🌹

تاپیکی ک مربوط میشه ب امضاش رو خوندم و با همه وجودم درک کردم چقدر اذیت شده و چی بهش گذشته و اشک ریختم🥺🥺

عزیزم منم قصد ناراحت کردنت رو نداشتم 🌹 تاپیکی ک مربوط میشه ب امضاش رو خوندم و با همه وجودم درک کرد ...

اخه من اطلاع نداشتم معمولا اصلا توجه نمیکنم ب اسم پروفایل و امضا 

از بس تاپیک سقط عمدی دیدم عصبی شدم 

ان شاالله خدا به حق این عید فطر به استارتر عیدی بده و یه بچه صحبح و سالم بزاره دامنش

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۴۲۳_۱۰۴۷۴۰_wta3.jpgاینم دومی خطش پخش شد

بنظرم یه کوچولو هاله دارع 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اره منم میبینم انشالله که باشه و مبارک باشه و یه دختر خوشگل و تپل باشه

ان شاالله تروخدابرام دعاکن.دلم میخوادپسر باشه.یه پسرداشتم فوت کردالبته هرچی باشه سالم باشه 😭😢دارم دق میکنم ینی میشه

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
استارتر اگر دلت شکست ببخشید توروخدا من نمیدونستم اقدامی فکر کردم ناراحتی ک پریود نشدی  شرمنده& ...

عیبی نداره عزیزم فقط برام دعاکن باشه؟خداپسرموبهم برگردونه دیروزتولدش بود ولی خودش نبود

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
عیبی نداره عزیزم فقط برام دعاکن باشه؟خداپسرموبهم برگردونه دیروزتولدش بود ولی خودش نبود

حتما عزیزم 

ب امام رضا متوسل شو گلم 

مطمین باش جواب میگیری