2777
2789
عنوان

از اسنوا خرید نکنید

233 بازدید | 15 پست

مامانم اینا ازشون لباسشویی خریدن،چن ماه پیش هنوز نیاوردن هرچیم زنگ میزنیم میگن ک قطعه اش نیس

موقعی که چن میلیون نقد میگیرن ک یادشون نمیاد قطعات ندارن😒

خرید نکنین ک معلوم نیس چن ماه بعد بیاد

الان چهارماه مال مارو ندادن

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط لباس شویی؟ 

نمیدونم ولی تازه شنیدم ک کلا کاراسنوا همینه،تونت خوندم کلا محصولات رو خیلی دیر ارسال میکنه،مامان بابام نمیدونسن رفتن خریدن

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
من ک خریدم از دم قسط هفته بعداورن

شما شانس داشتی

فرگازمم  سفارش دادم گفتن هفت روزه میرسه

گفته بودن یه هفته ای میاد الان شش ماهه نیومده

دروغ گوهای بزرگی هستند.به ما گفتن یه ساید بخرید یه جاروبرقی هم هدیه توشه وقتی خریدیم گفتن الان که نمیدیم بهتون چند وقته دیگه داده میشه . الان هم بهشون زنگ زدیم کاملا مشخصات و کد ملی من رو تو سیستمشون به عنوان خریدار داشتن ولی  میگن درسته ما چنین هدیه ای داشتیم ولی نصاب مشخصاتتون رو کامل ثبت نکرده پس بهتون تعلق نمیگیره.زنگ زدم نصاب میگه بخدا من همرو کامل برات ثبت کردم .در ضمن ۷ میلیون ت این یخچال رو از برندهای مشابه گرونتر به ما دادن