2777
2789
عنوان

نیت کجا، منزل همانجا

281 بازدید | 22 پست

شنیدین این ضرب المثل رو پس دوستان اول صبحی با نیت خوب و افکار مثبت. خواستن زندگی خوب و بی دغدغه از خداوند بزرگ روزمون روشروع کنیم. من تجربه خواستن و بدست آوردن رو دارم.

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ؛ حرفت درست ومنطقی.خیلیم قبولش دارم.

همیشه سعی میکنم افکارم مثبت باشه.

ولی تا شوهرم از بیرون میاد. کلی غر غر میزنه.به پسرم.

اعصاب آدمو بهم میریزه.😣😣😣

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
میشه بگی برا این تجربت تمرین خاصی هم انجام دادی یا نه؟

عزیزم تمرینی نداشتم هر چیزی بخوام شاید در کوتاه مدت یا بلند مدت بدست آوردم درسته بدون تلاش و زحمت بدست نیاوردم ولی حس خوب اینکه حتما بدست میارم رو همیشه تو وجودم زنده نگه میدارم

سلامتی و خوشبختی دخترم
از دیشب قهر و دعوا داریم الآنم همینه. اگر خدا به حرف من بود که الان چند ساله باید بیوه میبودم

عزیزم چرا نیت نمیکنی که بهتر زندگی کنی؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
گلم ؛ حرفت درست ومنطقی.خیلیم قبولش دارم. همیشه سعی میکنم افکارم مثبت باشه. ولی تا شوهرم از بیرون م ...

اونم شما میتونی تغییر بدی

ببینید عزیزانم ما خانمها خودمون رو دست کم گرفتیم

به تاریخ نگاه کنی شاهان هم تو دربار اندازه خانمهای خودشون قدرت نداشتن 

سلامتی و خوشبختی دخترم
ممنون از تایپیک مفیدت 🤗🥰امروزتون پر از اتفاقهای یهویی قشنگ و عالی 

عزیزم انشاا.. اتفاقات عالی در پیش داشته باشین و لبخند زیباتون همیشه به لب

سلامتی و خوشبختی دخترم
اونم شما میتونی تغییر بدی ببینید عزیزانم ما خانمها خودمون رو دست کم گرفتیم به تاریخ نگاه کنی شاهان ...

باور کن مثل یه بچه دارم راش میبرم.

اخلاقشه. هم زود جوش میاره.هم عجوله.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )