2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ماساژ نده چون بدتر میشه،اگر روغن سیاه دانه داری خیلی با ملایمت بزن به گردنت جوری که فشار نیاد و حالت ماساژ نباشه.

بعد هم گرم نگه دار.مثلا کیسه آبگرم بذار.اگر با اینا خوب نشد حتما نیازه که دکتر ببینه و احتمالا فیزیو تراپی بده

آخ آخ گرفتگیه گردن خیلی بده،منم درست یه هفته درگیرش بودم،اصلا نه میتونستم راحت بخوابم نه بشینم هر رو ...

الان منم مثل شماهم هر قرص شل کنده عضلات و مشکن و داغ کردم و ماساژ و..‌‌‌... هیچ فایده ای نداره اصلا دیشب به بدبختی خوابیدم

الان منم مثل شماهم هر قرص شل کنده عضلات و مشکن و داغ کردم و ماساژ و..‌‌‌... هیچ فایده ای نداره اصلا ...

به زور سعی نکن بچرخونیش چون بدتر میشه بهش فشار بیاری،برو زیر دوش آب گرم آروم آروم ماساژ بده، بعد از حمام هم با پماد رهامین یا پیروکسیکام اگه داشته باشی که بهتره، بده یکی ماساژ بده با یه شال ببندش چند بار اینکارو تکرار کن تا کم کم خودش ول کنه.

[QUOTE=287380100]به زور سعی نکن بچرخونیش چون بدتر میشه بهش فشار بیاری،برو زیر دوش آب گرم آروم آروم ماساژ بده، بعد از ...[/QUOT

زیر دوش میترسم برم بدتر بشه ولی اینکه شال ببندم بعداز ماساژ پماد کردم یکم بهتر شده خداشکر 

[QUOTE=287380100]به زور سعی نکن بچرخونیش چون بدتر میشه بهش فشار بیاری،برو زیر دوش آب گرم آروم آروم م ...

نه عزیزم اتفاقا دوش آب گرم بیشترین تاثیرو داره، باعث میشه رگ های گردنت نرم بشه،نترس بدتر نمیشه. 

الان میتونی راحت تکون بدی گردنو؟!

نه عزیزم اتفاقا دوش آب گرم بیشترین تاثیرو داره، باعث میشه رگ های گردنت نرم بشه،نترس بدتر نمیشه.  ...

باشه حتما زیر دوش میرم پس

اره ولی یک رگ گرفته در صورت تکان دادن تیر میکشه خداشکر بهتره

باشه حتما زیر دوش میرم پس  اره ولی یک رگ گرفته در صورت تکان دادن تیر میکشه خداشکر بهتره

خب پس روبه بهبوده خدارو شکر،تا فردا دیگه کامل خوب میشه نگران نباش گلم.هر هشت ساعت یک عدد قرص متوکاربامول بخور حتما