2789

من خودم یهو نمیدونم چرا یادش افتادم دلم خواست تاپیک بزنم. من اهل کرجم و مادرم اصالتش شمالی هستش، مجرد که بودم با مادرم دوتایی رفته بودیم شمال خونه خاله مادرم(مادرم اونجا فامیل زیاد داره) بعد اونا عروسی دعوت بودن اصرار کردن شماهم بیاید باهامون عروسی زنگ زدن گفتن که ما مهمون داریم اشکال نداره اونام بیان؟ خانواده عروس هم کلی استقبال کردن که حتما بیارشون عروسی مختلط بود (عروسی خواهره دوسته پسرخاله مامانم بود) و عروسی مختلط بود

داداش عروس خیلی خوشگل و خوش تیپ بود من اون وسط داشتم قر میدادم اونم یهو روشو کرد طرف من و شروع کردیم باهم میرقصیدیم نمیتونم چرا اونقد ذوقی شدم و دلم میلرزید🤣🤣🤣خیلی حس قشنگی بود همش منتظر بودم بهم بگه شمارتو بده یا ازت خوشم اومده ولی هیچی نگف فقط قر داد.

و گذاشت موقعی که خیلی دیرشده بود به پسرخاله مادرم گفته بود اون کیتون میشد و فلان میخوام برم خواستگاریش، ولی دیر شده بود متوجهید که😑💙

یعنی نامزد بودی؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

خاطرات من والا گفتن نداره فقط برای چندتا اصطبل پر کردن خوب بودن الان دارم میرم اصطبل شماره چهار

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر چی خاستگار داشتم همشو مامان بابام رد کردن😁😂 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
نه بایکی دیگه دوست بودم بعد ۱سال گفته بود نامرد. اصلا هیچوقت نفهمیدم چرا انقد دیر پیگیرم شد

دیر ب یادت افتاده بود

من با خانوادم رفته بودم شیراز تو سرویس بهداشتی ارامگاه حافظ بودم با مامیم یه خانومه مسن اومد به مامانم گفت دخترتون مجرده خلاصه من و خاستگاری کرد میگفت پسرش کارمنده دانشکاهه و همش میره خارج برای کاراش و این حرفا😂😂

عب نداره تعریف کن🤣🤣🤣

مثلا پرسیدن شغل اقا داماد؟

شغل اقا داماد: قاچاق گازوییل 

چرا رد کردی پس🤣🤣🤣🤣

چونکه ما نمیشناختیمشون اونا شیراز بودن 

پسره هم ۹ سال بزرگتر بود خانوادم بدشون میومد 

خودم ۱۹ سالم بود سنم کم بود و مننظر قسمتم شد ک اومد سراغم😍